defacto_pan2020
Samtliga ungdomar på konferensen i Eskilstuna, SBRF skickade Karolina Lustig och Wilma Kitlas, längst till höger.Foto: Insändarbild
Diplomet som föreningen har fåttFoto: Insändarbild

SBRF Årets ungdomsförening i Uppland

Sigtunabygdens Ryttarförening har utsetts till Årets ungdomssektion 2016 i Uppland: - Vi är glada och stolta över utmärkelsen, säger Åsa på Sigtunabygdens Ryttarförening till märsta.nu

I konkurrens med alla andra föreningar i Upplands röstades Sigtunabygdens Ryttarförening fram som Årets ungdomssektion 2016. Förutom äran fick man skicka två representanter till ungdomskonferensen 4-5 februari i Eskilstuna. Sigtunabygdens RF är mycket stolta och glada över utmärkelsen enligt ett pressmeddelande.

oppethus_helsida
happyhomes_50
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

nrh
connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider