defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Så mycket fick Din förening

Svenska spels Gräsroten har fördelats och märsta.nu har listan över hur mycket som Din favoritklubb fick.

Gräsroten syftar till att stödja svenskt ungdomsidrott, det gör Svenska spels kunder via sitt spelande. Fört varje krona man spelar kan man välja vilken klubb man vill stödja. Gräsrotsåret sträcker sig mellan 1:a oktober 30 september och nu har Svenska spel sammanställt summorna som kommunens föreningar får. Inte överraskande är det Skånela IF som får mest för tredje året i rad bland kommunens föreningar.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_50

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh
connys