center_pan21
Foto: Magnus Granhagen

Rond 1 till Skånela

Skånela tog hem rond ett av två mot kristianstad när lagen möttes i Vikingahallen.

centrum_artikel

Det var en härlig batalj mellan Skånela och Kristianstad i den första åttondelen i Svenska Cupen, match två spelas om en vecka. Skånela vände underläge två gånger om, i första var man som mest fem mål bakom efter 24 minuter, men i paus hade man putsat till 11-13. I andra låg man inledningsvis under med tre bollar, 13-16.

Med 20 minuter kvar att spela var Skånela ikapp till 17-17 och avslutningen blev räfflande. Skånela såg ut att koppla grepp och hade ledning med 21-19 och 24-21. Kristianstad svarade dock med tre snabba mål och det var kvitterat med 90 sekunder kvar att spela. Matchens sista ord fick Skånela genom Rickard Åkerman som avgjorde med 34 sekunder kvar. Skånela lyckades freda målet och får bege sig ner till Kristianstad på måndag för att avsluta serien. Kristianstad måste vinna med mer än ett mål för att går vidare.

Målen
Ladan 6, Nilsson 5, Åkerman 5, Svarén 3, Lindberg 3, Östling 2, Wärnmark 1

connys_helsida
helsida_var2021

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

bostad_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider