sportlov_centrum
Matchens lirare i de båda lagen.Foto: Rosersbergs IK

RIK förlorade i Division 2

Det blev ingen ny seger för RIK som föll mot Borlänge med klara 26-22.

sportlov_centrum

RIK ledde med 13-9 i paus och gick in med en god känsla till andra halvlek. Borlänge hade dock en het målvakt som räddade en hel del skott även i första vilket gav dem hopp i andra. Framåt fick Borlänge utdelning och med nio minuter kvar var det oavgjort 21-21. Sista pushen var dock Borlänge starkast och vann sedermera med 26-22. Förlusten kändes för RIK som hade chans att dryga ut sin ledning i både första och andra. Båda målvakterna fick pris som matchens lirare, Borlänges Ocean Johnsen och Danira Honic i RIK. Ida Schaffer satte fem mål och Oliva Mansnerus fyra.

banner_trerosor
sigtunavatten_standard

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
sangensemble
sportlov2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

ridskola_2019_helsida
korpen_jan-feb
icavalsta_semlor
arlandagolf

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider