defacto_pan
Matchens lirare i de båda lagen.Foto: Rosersbergs IK

RIK förlorade i Division 2

Det blev ingen ny seger för RIK som föll mot Borlänge med klara 26-22.

banner_juni_artikel

RIK ledde med 13-9 i paus och gick in med en god känsla till andra halvlek. Borlänge hade dock en het målvakt som räddade en hel del skott även i första vilket gav dem hopp i andra. Framåt fick Borlänge utdelning och med nio minuter kvar var det oavgjort 21-21. Sista pushen var dock Borlänge starkast och vann sedermera med 26-22. Förlusten kändes för RIK som hade chans att dryga ut sin ledning i både första och andra. Båda målvakterna fick pris som matchens lirare, Borlänges Ocean Johnsen och Danira Honic i RIK. Ida Schaffer satte fem mål och Oliva Mansnerus fyra.

sigtunavatten_standard

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

banner_juni_helsida
sbrf_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

fme_helsida
happyhomes_2019
sommar

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

colorama_april2
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
fme_outsider
connys
colorama_april
sbrf_outsider