arlandagk_panorama
Matchens lirare i de båda lagen.Foto: Rosersbergs IK

RIK förlorade i Division 2

Det blev ingen ny seger för RIK som föll mot Borlänge med klara 26-22.

centrum_pask

RIK ledde med 13-9 i paus och gick in med en god känsla till andra halvlek. Borlänge hade dock en het målvakt som räddade en hel del skott även i första vilket gav dem hopp i andra. Framåt fick Borlänge utdelning och med nio minuter kvar var det oavgjort 21-21. Sista pushen var dock Borlänge starkast och vann sedermera med 26-22. Förlusten kändes för RIK som hade chans att dryga ut sin ledning i både första och andra. Båda målvakterna fick pris som matchens lirare, Borlänges Ocean Johnsen och Danira Honic i RIK. Ida Schaffer satte fem mål och Oliva Mansnerus fyra.

happyhomes_2019
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
centrum_pask_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

valsta_utveckling
ica_pask
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

colorama_april2
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

defacto_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_standard
bonava_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
valsta_utveckling_2
fme_outsider
colorama_april
sigtunavatten_outsider