defacto_pan2020
Matchens lirare i de båda lagen.Foto: Rosersbergs IK

RIK förlorade i Division 2

Det blev ingen ny seger för RIK som föll mot Borlänge med klara 26-22.

centrum_artikel

RIK ledde med 13-9 i paus och gick in med en god känsla till andra halvlek. Borlänge hade dock en het målvakt som räddade en hel del skott även i första vilket gav dem hopp i andra. Framåt fick Borlänge utdelning och med nio minuter kvar var det oavgjort 21-21. Sista pushen var dock Borlänge starkast och vann sedermera med 26-22. Förlusten kändes för RIK som hade chans att dryga ut sin ledning i både första och andra. Båda målvakterna fick pris som matchens lirare, Borlänges Ocean Johnsen och Danira Honic i RIK. Ida Schaffer satte fem mål och Oliva Mansnerus fyra.

speedy_helsida
defacto_helsida
sportlov_sigtuna

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
connys_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

aretslarling
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
speedy_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider