arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

RIK föll i toppmötet

Rosersberg förlorade toppmötet mot Alfta med hela 47-30.

sportlov_centrum

RIK var numret för litet i Hälsingland mot Alfta. Det var jämt inledningsvis men mot slutet av första kom ett miniryck från Alftas sida och i andra trampade man gasen i botten. Slutresultatet skrevs till 47-30. Främste målskytt i RIK blev Olivia Mansnerus med sju mål följt av Kajsa Westberg Eriksson och Alice Hedin Haglund som båda gjorde sex mål.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
banner_trerosor

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
korpen_jan-feb

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

connys
sangensemble
happyhomes_2019
defacto_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider