Victor Levén svarade för ett av målen för Rosersbergs IK.Foto: Daniel Iskander

RIK ångar på i femman

Rosersbergs IK ligger trea i femman efter fjärde segern på fem matcher.

Division 4
FC Arlanda fick bara 1-1 mot Upsala IF trots att Xavier Espinoza Contreras gjorde 1-0 redan efter 6 minuter. Kvitteringen kom efter en halvtimme och blev slutresultatet.

Division 5 Östra
Rosersbergs IK vann toppmötet mot Brottby med 3-2 efter att Joakim Brolund, Christopher Salwey och Victor Levén gjort tre mål på 14 minuter. Brottby fick liv med ett mål kort före paus men RIK höll undan fram till 88:e då gästerna gjorde sitt sista mål för matchen. Därmed är RIK trea i tabellen efter fem matcher och bara en poäng från serieledning.

Division 6 S
Sigtuna IF mötte Vaksala2 i samband med Sigtunadagen och Ludwig Harryzon inledde målskyttet efter 30 minuter, Robin Hägglund följde upp innan paus och Alexander Naylor satte trean i 66:e. Vaksala kom tillbaka med två mål men de tre poängen hamnade i Sigtuna. Segern var Sigtunas andra och man parkerar i mitten av tabellen tillsammans med Märsta IK som förlorade med 4-0 borta mot Syrianska FF.

Division 3 Dam
Rosersbergs IK Dam förlorade igen i trean, denna gång borta mot Vaksala med 4-2. RIK kom tillbaka från underläge med 2-0 till 2-2 men sista kvarten slog Vaksala till och tog hem matchen.

Division 7 Östra
Wigör trummat på i sjuan och tog fjärde raka segern borta mot Hallsta2. Joakim Fagerlund svarade för hattrick i första och Oskar Brask kompletterade med ett mål. 4-0 i paus var omöjligt för hemmalaget att plocka ifatt.
– På förhand ett tuff bortamatch mot Hallsta 2 som alltid förstärker med spelare från sitt lag 1. Vi spelade ut dem med en stark offensiv och full fart framåt. Ledning 4-0 i paus och i andra blev det lite avslaget och vi tappade lite fokus, analyserar Jerry Ljungkvist, tränare.

FC Arlanda2 förlorade med 2-1 hemma mot Roslagsbro, 1-1 gjorde Maickol Eric Cornejo Chavez men i mitten av andra gjorde Roslagsbro segermålet.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

storemore_helsida
brobygget_pask
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

sd_pask_helsida
connys_helsida

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.