moderater_pan_sommar
Andreas Svensson i sin VW 1600 körde in som tvåa i A-finalen.Foto: Magnus Granhagen

Rekord på Skepptuna Festivalen

Skepptuna Festivalen som gick i helgen noterade 174 förare vilket är rekord för tävlingen.

centrum_artikel

Skepptuna Motorklubb arrangerade folkracetävlingen som på lördagen lockade 600 åskådare i det fina vädret. Regnet på söndagen skrämde dock bort många av dessa. 174 förare kom till start på Ekbacken vilket är rekord. Trots det stora antalet startande flöt tävlingarna på bra och man blev klara till 13-tiden på söndagen.

Andreas kom tvåa
Hemmaföraren Andreas Svensson var en publikfavorit och han lyckades vinna samtliga fem omgångar och gick direkt till A-final i sin VW 1600. Där stod eliten för motståndet och han körde in på en fin andraplats med klubbkompisen Fredde Nyberg precis bakom. Vinnaren av A-finalen blev Rasbos Niklas Eriksson. På juniorsidan gick det bäst för Joakim Lind som kom trea i A-finalen. Joakim är en ungförare som började sin karriär inom folkrace för bara ett år sedan. Joakim är en killa att ha koll på i framtiden enligt biträdande tävlingsledaren Henrik Broman.

Laddar för midsommar
I dam- och veteranklassen placerade sig Maria Karlsson som sexa vilket var bäst i hemmaklubben, Jenny Karlsson kom trea i B-finalen. Henrik Broman är väldigt nöjd med helgen och rekordet i antalet startande var extra roligt. Nästa tävling är 18:e juni då det är Midsommarracet som är en kvällstävling dagen innan Midsommarafton på Ekbacken.

 

mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
2020_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida
vaccin

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

connys_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
connys
vaccin-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
swedol_outsider