arlandagolf_pan_aug

Rafflande avslutning att vänta

Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

marstakalaset_artikel

Tre omgångar återstår av Herrallsvenskan och efter att Skånela som väntat förlorat mot Helsingborg förra veckan är man nu två poäng före Aranäs och Rimbo. Kungälv kommer på besök till Märsta i eftermiddag med nedsläpp 16.00:
– Det är ett formstarkt Kungälv som kommer till Vikingahallen med två raka vinster i ryggen. Vi förväntas oss en tuff drabbning där vi kommer sälja oss dyrt, skriver Jimmy Karlsson, tränare, på Skånelas hemsida.

Det är liten fördel för Skånela i kvaljakten då man har två matcher på hemmaplan, på onsdag möter man Lindesberg och där kan man säkra kval om det blir seger även mot Kungälv.
– Vi har de senaste veckorna inte presterat på den nivån den vi vill vara. För oss handlar det nu om att hitta tillbaka till den fina handbollen vi vet att vi kan spela. Att gilla läget och ta vara på chansen vi skapat åt oss själva.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

colorama_april2
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
happyhomes_2019

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sommar

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

nrh
connys
sportfiske_sommar
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
miljopris_outsider
defacto_outsider