moderaterna_sep2020

Rafflande avslutning att vänta

Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Tre omgångar återstår av Herrallsvenskan och efter att Skånela som väntat förlorat mot Helsingborg förra veckan är man nu två poäng före Aranäs och Rimbo. Kungälv kommer på besök till Märsta i eftermiddag med nedsläpp 16.00:
– Det är ett formstarkt Kungälv som kommer till Vikingahallen med två raka vinster i ryggen. Vi förväntas oss en tuff drabbning där vi kommer sälja oss dyrt, skriver Jimmy Karlsson, tränare, på Skånelas hemsida.

Det är liten fördel för Skånela i kvaljakten då man har två matcher på hemmaplan, på onsdag möter man Lindesberg och där kan man säkra kval om det blir seger även mot Kungälv.
– Vi har de senaste veckorna inte presterat på den nivån den vi vill vara. För oss handlar det nu om att hitta tillbaka till den fina handbollen vi vet att vi kan spela. Att gilla läget och ta vara på chansen vi skapat åt oss själva.

helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
boisigtuna
festspec_host2020_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
kcbygg_aug_helsida
connys_helsida
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider
nrh
swedol_outsider