centrum_panorama2020

Rafflande avslutning att vänta

Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Tre omgångar återstår av Herrallsvenskan och efter att Skånela som väntat förlorat mot Helsingborg förra veckan är man nu två poäng före Aranäs och Rimbo. Kungälv kommer på besök till Märsta i eftermiddag med nedsläpp 16.00:
– Det är ett formstarkt Kungälv som kommer till Vikingahallen med två raka vinster i ryggen. Vi förväntas oss en tuff drabbning där vi kommer sälja oss dyrt, skriver Jimmy Karlsson, tränare, på Skånelas hemsida.

Det är liten fördel för Skånela i kvaljakten då man har två matcher på hemmaplan, på onsdag möter man Lindesberg och där kan man säkra kval om det blir seger även mot Kungälv.
– Vi har de senaste veckorna inte presterat på den nivån den vi vill vara. För oss handlar det nu om att hitta tillbaka till den fina handbollen vi vet att vi kan spela. Att gilla läget och ta vara på chansen vi skapat åt oss själva.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
happyhomes_50
connys_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider