bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Pressat Skånela föll igen

Den negativa trenden för Skånelas damer fortsätter och på söndagen kom nytt nederlag hemma mot topplaget Tyresö: - Det är bra krigat i 60 minuter, tyvärr klarar vi inte av att hålla hela vägen, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare.

centrum_artikel

Efter söndagens förlust mot Tyresö är Skånela nere på negativ kvalplats. Tyresös kopplade grepp från start och ledde sedan konstant med 4-5 bollar matchtiden ut. Slutresultatet skrevs till 24-20 för gästerna.
– De har övertag direkt i matchen sen är det jämnt således. Med våra förutsättningar med skador, sjukdomar och sånt så gör vi ok match. Det är lite för mycket av tekniska fel, lite för mycket missade missade avslut, för lite får räddningar och så vidare, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

Skånela har tre matcher kvar att spela, samtliga mot sina bottenkonkurrenter Kärra, Spårvägen och AIK. Det är bäddat för en rafflande avslutning för märstalaget. Ett bakslag kan ha varit att Fanny Küller ådrog sig en skada.
– Nu möter vi alla konkurrenters som vi har därnere, vi ska kämpa in i det sista. Gäller att läka alla sår och komma taggade, pigga och fräscha till lördag, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Andersson 5, Nygårds 4, Wiklund 3, Küller 2, Ekwall 2, Persson, Wislander, Zomi Axelsson, Gotthold

 

defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_helsida2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
kaa_sigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta