arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Pressat Skånela föll igen

Den negativa trenden för Skånelas damer fortsätter och på söndagen kom nytt nederlag hemma mot topplaget Tyresö: - Det är bra krigat i 60 minuter, tyvärr klarar vi inte av att hålla hela vägen, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare.

Efter söndagens förlust mot Tyresö är Skånela nere på negativ kvalplats. Tyresös kopplade grepp från start och ledde sedan konstant med 4-5 bollar matchtiden ut. Slutresultatet skrevs till 24-20 för gästerna.
– De har övertag direkt i matchen sen är det jämnt således. Med våra förutsättningar med skador, sjukdomar och sånt så gör vi ok match. Det är lite för mycket av tekniska fel, lite för mycket missade missade avslut, för lite får räddningar och så vidare, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

Skånela har tre matcher kvar att spela, samtliga mot sina bottenkonkurrenter Kärra, Spårvägen och AIK. Det är bäddat för en rafflande avslutning för märstalaget. Ett bakslag kan ha varit att Fanny Küller ådrog sig en skada.
– Nu möter vi alla konkurrenters som vi har därnere, vi ska kämpa in i det sista. Gäller att läka alla sår och komma taggade, pigga och fräscha till lördag, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Andersson 5, Nygårds 4, Wiklund 3, Küller 2, Ekwall 2, Persson, Wislander, Zomi Axelsson, Gotthold

 

sommar_centrum
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider