defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Pressat Skånela föll igen

Den negativa trenden för Skånelas damer fortsätter och på söndagen kom nytt nederlag hemma mot topplaget Tyresö: - Det är bra krigat i 60 minuter, tyvärr klarar vi inte av att hålla hela vägen, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare.

Efter söndagens förlust mot Tyresö är Skånela nere på negativ kvalplats. Tyresös kopplade grepp från start och ledde sedan konstant med 4-5 bollar matchtiden ut. Slutresultatet skrevs till 24-20 för gästerna.
– De har övertag direkt i matchen sen är det jämnt således. Med våra förutsättningar med skador, sjukdomar och sånt så gör vi ok match. Det är lite för mycket av tekniska fel, lite för mycket missade missade avslut, för lite får räddningar och så vidare, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

Skånela har tre matcher kvar att spela, samtliga mot sina bottenkonkurrenter Kärra, Spårvägen och AIK. Det är bäddat för en rafflande avslutning för märstalaget. Ett bakslag kan ha varit att Fanny Küller ådrog sig en skada.
– Nu möter vi alla konkurrenters som vi har därnere, vi ska kämpa in i det sista. Gäller att läka alla sår och komma taggade, pigga och fräscha till lördag, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Andersson 5, Nygårds 4, Wiklund 3, Küller 2, Ekwall 2, Persson, Wislander, Zomi Axelsson, Gotthold

 

greeknighthelsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
centrum_host_helsida
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys