centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Pressat Skånela föll igen

Den negativa trenden för Skånelas damer fortsätter och på söndagen kom nytt nederlag hemma mot topplaget Tyresö: - Det är bra krigat i 60 minuter, tyvärr klarar vi inte av att hålla hela vägen, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare.

centrum_artikel

Efter söndagens förlust mot Tyresö är Skånela nere på negativ kvalplats. Tyresös kopplade grepp från start och ledde sedan konstant med 4-5 bollar matchtiden ut. Slutresultatet skrevs till 24-20 för gästerna.
– De har övertag direkt i matchen sen är det jämnt således. Med våra förutsättningar med skador, sjukdomar och sånt så gör vi ok match. Det är lite för mycket av tekniska fel, lite för mycket missade missade avslut, för lite får räddningar och så vidare, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

Skånela har tre matcher kvar att spela, samtliga mot sina bottenkonkurrenter Kärra, Spårvägen och AIK. Det är bäddat för en rafflande avslutning för märstalaget. Ett bakslag kan ha varit att Fanny Küller ådrog sig en skada.
– Nu möter vi alla konkurrenters som vi har därnere, vi ska kämpa in i det sista. Gäller att läka alla sår och komma taggade, pigga och fräscha till lördag, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Andersson 5, Nygårds 4, Wiklund 3, Küller 2, Ekwall 2, Persson, Wislander, Zomi Axelsson, Gotthold

 

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

sportlov_sigtuna
speedy_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

2020_helsida
happyhomes_2019

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

salong_elisabeth_helsida
aretslarling
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

nrh
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider