center_pan21
Foto: Insändarbild/Martin Källström

P02 vidare i USM

Skånelas P02 arrangerade USM Steg 1 i Vikingahallen och vann samtliga fyra matcher.

Det var debut i USM sammanhang för P02, dessutom fick man stå för arrangemanget och långväga gäster hade kommit till Märsta för spel. Dag 1 inleddes med segrar mot Sävar och Hjo (21-10 och 32-21). Efter lagfrukost på Arlanda Hotellby på söndagen så väntade Hammarby i gruppfinal. Där bjöds publiken på stor dramatik då matchens näst sista skott skulle bli avgörande. Gabriel Prskalo satte bollen bakom ”Bajens” målvakt medan gästernas sista skott gick i Skånelas burgavel och slutresultatet skrevs till 15-14. Sista matchen plockade skånelaiterna hem med 22-19 och därmed är man vidare till Steg 3 som spelas i januari.

jul2021
herrallsvenskan

Överraskande nederlag för Skånela

Handboll Skånela föll överraskande mot Karlskrona hemma i Vikingahallen med 25-23: - Återigen ingen bra match, vi har tre upp med tio kvar och förlorar sista med fem, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

julmarknad_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

mp_host_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
jul_outsider
nrh
valsta_jul_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
connys
stationshusen_out