sportlov_centrum
Foto: Insändarbild

P02 vann Buster Cup

Arlanda IBK spelade Buster Cup den gångna helgen och P02 vann hela turneringen.

sportlov_centrum

P02 spelade Buster Cup i Mora och vann klart efter 5-2 i kvartsfinal, 5-1 i semifinal och 3-1 mot Edebäck. Albin Schulat gjorde två av målen och Hampus Nilsson ett i finalen. Hampus utsågs även till turneringens skyttekung med nio mål och målvakten Casper Karlsson samt forwarden Albin Schulat kom med i All star team. På turneringens sex matcher släppte man bara in sju mål och gjorde 22 framåt.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

sportlov2019
defacto_helsida
banner_trerosor

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

icavalsta_semlor
korpen_jan-feb

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sangensemble
ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
connys

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider