centrum_host
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Överkörning i Vikingahallen

Matchen mellan Skånela och Kroppskultur var en ensidig historia i större delen av matchen. Skånela kunde till slut vinna med 32-14: - Vi får en jättebehaglig resa så det var skönt. Efter 5-7 minuter där det var jämt så stänger vi totalt bakåt, vi har haft problem bakåt så det var skönt att få ordning på det, summerar tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_farsdag_artikel

Efter en trevande inledning där gästerna Kroppskultur hade ledning 3-1 vände Skånela på steken och det var bara ett lag på banan sista 53 minuterna. Kroppskultur mäktade bara med 11 mål därefter och 14 totalt mot ett numret större hemmalag. Redan i paus var det i praktiken slut på matchen då Skånela hade 16-5. Kristin Thorleifsdottir och Sofia Nyström hade fyra mål vardera i paus.
– Efter en halvlek är matchen klar. I andra är det ingen drömhalvlek, vi gör det vi ska och vinner den med sju bollar ändå, kul att vi får till försvaret, mål har vi alltid gjort, konstaterar Fredrik ”Chippen” Söderberg

Kollektiv insats
I andra drygade Skånela ut ledningen och man visade ingen pardon vilket var bra för självförtroendet för hemmalaget som inte rosat marknaden de senaste veckorna. Med 20 minuter kvar visade resultattavlan 21-8 och när matchen var till ända stod det 32-14. Thorleifsdottir satte ytterligare tre i andra och därmed sju totalt. Om inte Skånela går upp i Elitserien i år lär det bli svårt för dem att behålla talangen från Rimbo som hittade till Skånela via Rosersberg.
– Försvar och målvakt får plus, Pap kommer in och får ett lyft idag. Vi hade kunnat vara bättre anfallsmässigt men det bli så här när man leder med 15, det är svårt att gå in 100 procent när matchen är klar. Idag var det kollektivet som vinner, inte enskilda spelare, Fransson och Nygårds var också bra, fortsätter Söderberg.

Bilder kommer…

sigtunavatten_standard
ica_oktober
fme_oktober
centrum_farsdag
happyhomes_2019
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
connys
nrh
colorama_april2