defacto_pan2020
Josefine Bouveng i Uppland/Sörmlands dressFoto: Insändarbild/Carina Gävstedt

OS-Guld för Bouveng

Josefine Bouveng kan nu titulera sig olympisk mästare sedan svenska tjejerna vunnit finalen med 3-1.

centrum_artikel

Josefine Bouveng var med i det svenska U16-landslaget som var med på Ungdoms OS i norska Lillehammer. I finalen besegrades Tjeckien med 3-1. ”Jossan” som hon kallas är en del av Wings Team 01 och har även representerat Uppland/Sörmland i Stålbucklan. Wings kommer nu att uppmärksamma Bouveng i samband med någon av de kommande matcherna.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020

Majoritet manliga ledare inom idrotten

Sport Två av tre ledare inom ungdomsidrotten i kommunen är män: - Vi är inte nöjda med den statistiken på något sätt. Vi vill ha 40 procent och för det krävs ytterligare arbete, säger distriktsidrottschef Dag Söderberg till Upsala Nya Tidning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider