centrum_host
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort mot Kärra

I Vikingahallen spelade Skånela och Kärra 31-31: - Vi kanske får vara nöjda med den poäng vi får och är fortfarande obesegrade på hemmaplan, säger tränaren Fredrik Söderberg

centrum_farsdag_artikel

252 åskådare i Vikingahallen fick se en fantastiskt spännande match där lagen följs åt från minut 1 till 6, vid nått enstaka tillfälle har Skånela en fyramålsledning men i övrigt är det ett-två mål upp konstant, gästerna Kärra hade också som mest ett mål upp. Så där höll det på. Skånela gjorde mål och Kärra replikerade. 14-13 var det i paus och ett par gånger i andra ser det ut som att Skånela kopplar grepp men Kärra biter sig kvar. När Anna Nygårds gjorde 23-19 trodde nog många att nu blir sista kvarten en transportsträcka.

Sakta men säkert kommer Kärra upp i 23-23 och sen är det vartannat mål som gäller. Therese Eriksson satte 31-30 till Skånela men 45 sekunder senare kommer 31-31 som blir slutresultatet även om Skånela får chansen att ta sista skottet.
– Vi kom inte upp i den nivå vi kan, framför allt bakåt. Vi var ihåliga i andra och hjälpte inte varandra. Kärra får för mycket ytor och de förvaltar det väl. De kommer hit med god inställning och förvaltar den möjlighet de får, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

– Det var mycket tekniska misstag i både första och andra. Vi sa inför matchen att när vi erövrade boll så skulle kontra, men vi blir nog stressade av det. Vi borde ha förvaltat det bättre. Vi fick dem trötta men förvaltar inte det, istället slänger vi bort bollar. På pappret ska vi vinna detta, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Thorleifsdottir 7, Östlund 6, M.Andersson 6, Eriksson 3, Nyström 2, Nygårds 2, Böjeryd 2, Ekwal 2, Fransson 1

centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
greeknighthelsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
connys
colorama_april2
nrh