defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Oavgjort mot Kärra

I Vikingahallen spelade Skånela och Kärra 31-31: - Vi kanske får vara nöjda med den poäng vi får och är fortfarande obesegrade på hemmaplan, säger tränaren Fredrik Söderberg

centrum_artikel

252 åskådare i Vikingahallen fick se en fantastiskt spännande match där lagen följs åt från minut 1 till 6, vid nått enstaka tillfälle har Skånela en fyramålsledning men i övrigt är det ett-två mål upp konstant, gästerna Kärra hade också som mest ett mål upp. Så där höll det på. Skånela gjorde mål och Kärra replikerade. 14-13 var det i paus och ett par gånger i andra ser det ut som att Skånela kopplar grepp men Kärra biter sig kvar. När Anna Nygårds gjorde 23-19 trodde nog många att nu blir sista kvarten en transportsträcka.

Sakta men säkert kommer Kärra upp i 23-23 och sen är det vartannat mål som gäller. Therese Eriksson satte 31-30 till Skånela men 45 sekunder senare kommer 31-31 som blir slutresultatet även om Skånela får chansen att ta sista skottet.
– Vi kom inte upp i den nivå vi kan, framför allt bakåt. Vi var ihåliga i andra och hjälpte inte varandra. Kärra får för mycket ytor och de förvaltar det väl. De kommer hit med god inställning och förvaltar den möjlighet de får, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

– Det var mycket tekniska misstag i både första och andra. Vi sa inför matchen att när vi erövrade boll så skulle kontra, men vi blir nog stressade av det. Vi borde ha förvaltat det bättre. Vi fick dem trötta men förvaltar inte det, istället slänger vi bort bollar. På pappret ska vi vinna detta, fortsätter ”Chippen”.

Målen
Thorleifsdottir 7, Östlund 6, M.Andersson 6, Eriksson 3, Nyström 2, Nygårds 2, Böjeryd 2, Ekwal 2, Fransson 1

sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider