defacto_panorama_mustasch
Skånelas nye målvakt efter Timea Pap som lämnade för Norge, Cecilia ÅsénFoto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Josefin Ekwall tar skottFoto: Magnus Granhagen

Oavgjort i derbyt mot Lidingö

Efter herrmatchen var det damernas tur att inta serien. Stockholmsderby mellan Skånela och Lidingö. Efter underläge stora delar av matchen kom Skånela tillbaka och var nära segern, det blev dock 26-26.

centrum_farsdag_artikel

Skånela tappade en viktig poäng hemma mot Lidingö som slåss i den nedre delen av tabellen. Det kunde dock ha slutat utan någon poäng om det inte var för en stark period i andra som bäddade för vändningen. I första låg Skånela under med både 5-8, 7-9 och 9-11 innan det i paus blev 12-13. Efter en stark period direkt i andra då man vann första 10 minuterna med 6-4 så var det skånelaledning med 18-17.

Ledde med två bollar
Därefter var det Lidingö som fick jaga, med bara tre minuter kvar ledde märstalaget med två bollar, 26-24, men Lidingö lyckades tråckla sig tillbaka och med en minut kvar kom matchens sista mål som betydde 26-26.
– Det kanske rättvist sett till matchbilden.
Vi har rätt bra kontringar i första men de tar bort oss mycket därför lyckas vi inte fullt ut, analyserar Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

Hyllar Lidingö
Chippen menar att man borde ha knytet ihop säcken i den andra halvleken men passar på att hylla Lidingö som nyligen var i Boden och plockade in ett underläge:
– De ger inte upp och gör det bra. Vi är så klart inte nöjda med insatsen, vi spelar ganska bra i första, kommer till fina lägen men missar mycket. Det var bättre med avsluten i andra och Julia gör en jättebra match, summerar ”Chippen”

Målen
Böjeryd 10, Thorleifsdottir 5, Nygårds 3, Östlund 3, Andersson 2, Ekwall 2, Wiklund 1

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
ica_oktober
centrum_farsdag
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

colorama_april2
connys
nrh
greeknight_outsider