moderat_jul_nyar
Arlanda Jets spelar i Division 1 2018Foto: Arlanda Jets/Ville Korhonen

Ny tränare för Jets herrlag

Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

Östlund är uppvuxen i Valsta och fostrad i Jets, han har varit aktiv inom amerikansk fotboll i snart 30 år och valde att testa lyckan i tyska ligan under förra året. Utöver det har han även coachat Uppsala, Solna, Tyresö och Djurgården. Förra året ledde han Wernigerode Mountain Tigers till semifinal.

Jets spelar i Division 1 även 2018 och möter i år bland annat Djurgården, Solna/Täby, Upplands-Bro och Tyresö som valde att lämna Superserien. De sistnämnda är att räkna som favoriter enligt ett pressmeddelande från Jets.

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_2019
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

sigtunavatten_standard
colorama_jul
defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

sigtunavatten_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh