defacto_pan
Arlanda Jets spelar i Division 1 2018Foto: Arlanda Jets/Ville Korhonen

Ny tränare för Jets herrlag

Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

Östlund är uppvuxen i Valsta och fostrad i Jets, han har varit aktiv inom amerikansk fotboll i snart 30 år och valde att testa lyckan i tyska ligan under förra året. Utöver det har han även coachat Uppsala, Solna, Tyresö och Djurgården. Förra året ledde han Wernigerode Mountain Tigers till semifinal.

Jets spelar i Division 1 även 2018 och möter i år bland annat Djurgården, Solna/Täby, Upplands-Bro och Tyresö som valde att lämna Superserien. De sistnämnda är att räkna som favoriter enligt ett pressmeddelande från Jets.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

sigtunavatten_standard
ica_oktober

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

fme_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

connys
colorama_april2
defacto_outsider
nrh