fastpartner_sommar2
Både Märsta och Arlanda inleder säsongen på lördagen

Nu startar säsongen

Nu startar fotbollssäsongen för bygdens lag Märsta IK och FC Arlanda. Märsta inleder hemma medan FC Arlanda spelar borta i Uppsala.

Försäsongen är över, nu startar bygdens lag i Division 3. Märsta IK tar sig an Kungsängen hemma i Märsta med avspark kl. 14.00 på Midgårdsvallen. FC Arlanda möter Vaksala i ett Upplandsderby. med start 15 på Årsta IP i Uppsala.

MIK tippas i toppen
Märsta IK har satsat en del på futsal men efter vintern så har det varit fokus på att spela träningsmatcher där man blandat i resultaten. Dock har tränare Kaj Eskelinen varvat lite olika laguppställningar och resultaten har inte varit lika viktigt som prestationen. Märsta IK tippas av spelbolaget Nordicbet i toppen av serien och serieseger ger 5 gånger pengarna, bara Enköping, Uppsala-Kurd och Vallentuna ger mindre. FC Arlanda ger hela 15 gånger pengarna och man tippas alltså i botten av spelbolaget tillsammans med Håbo och Heby.

Veteranen redo för spel
FC Arlanda har haft en stabil försäsong med flera segrar. Veteranen Aleksandar Iskandar är också tillbaka efter en tids skadefrånvaro och uppger att formen är bättre än nånsin. Derbyt spelas som bekant 19:e maj på Midgårdsvallen.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

happy_homes_juli
socialutmarkelse

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sap_valet2018

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt3
forskontor
nfc_vinter
outsider_moderat
val2018
Norra Redovisningshuset
connys
objekt4
objekt2
vuxentutbildning
veterankraft_standard
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
yearlingsales
sap_outsider