defacto_pan
Både Märsta och Arlanda inleder säsongen på lördagen

Nu startar säsongen

Nu startar fotbollssäsongen för bygdens lag Märsta IK och FC Arlanda. Märsta inleder hemma medan FC Arlanda spelar borta i Uppsala.

Försäsongen är över, nu startar bygdens lag i Division 3. Märsta IK tar sig an Kungsängen hemma i Märsta med avspark kl. 14.00 på Midgårdsvallen. FC Arlanda möter Vaksala i ett Upplandsderby. med start 15 på Årsta IP i Uppsala.

MIK tippas i toppen
Märsta IK har satsat en del på futsal men efter vintern så har det varit fokus på att spela träningsmatcher där man blandat i resultaten. Dock har tränare Kaj Eskelinen varvat lite olika laguppställningar och resultaten har inte varit lika viktigt som prestationen. Märsta IK tippas av spelbolaget Nordicbet i toppen av serien och serieseger ger 5 gånger pengarna, bara Enköping, Uppsala-Kurd och Vallentuna ger mindre. FC Arlanda ger hela 15 gånger pengarna och man tippas alltså i botten av spelbolaget tillsammans med Håbo och Heby.

Veteranen redo för spel
FC Arlanda har haft en stabil försäsong med flera segrar. Veteranen Aleksandar Iskandar är också tillbaka efter en tids skadefrånvaro och uppger att formen är bättre än nånsin. Derbyt spelas som bekant 19:e maj på Midgårdsvallen.

hostfest_centrum

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

outsider
sigtunavatten_standard
objekt2
nrh
objekt4
sportfiske_banner
connys
komvuxq3_4
sbrf_sep
objekt3