arlandagk_panorama
Marcos Flores med George "Musen" MoussanFoto: FC Arlanda

Moussan gör comeback i Arlanda

Efter några år med fotbollsskorna på hyllan har George Moussan med förflutet i Hammarby och AFC United bestämt sig för att snöra på sig dem igen och göra comeback i fyran: - Vi hälsar George Moussan varmt välkommen till vår familj och vi hoppas på ett framgångsrikt samarbeta tillsammans, skriver FC Arlanda på sin hemsida

centrum_tvaar

Fyrans mest meriterade målvakt kanske finns i FC Arlanda, detta i konkurrens med Jonas Bylund i Uppsala-Kurd. Bylund har dock inte meriter från UEFA-spel vilket Moussan har. Bylund har dock fler Superettamatcher i bagaget än Moussan som dock kan skryta med att han vaktat kassen även i Allsvenskan. Efter några år med fotbollsskorna på hyllan är det dags att snöra på sig dem igen. Moussan som har Valsta Syrianska som moderklubb tränades faktiskt som knatte av nuvarande Arlandacoachen Freddy ”Chino” Gonzalez. Idag är George Moussan 26 år gammal och förutom meriterna från Hammarby har han även spelat för Syriens landslag, AFC United, Nyköpings BIS och Carlstad United.

sangensemble
arlandagolf
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

icavalsta_semlor
sigtunavatten_standard
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

banner_trerosor
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

defacto_helsida

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

connys
herrallsvenskan

Rafflande avslutning att vänta

Sport Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Hadaya till Norge

Fotboll Märstabon Elias Hadaya är klar för norska klubben Levanger FK Levanger: - Jag har fått ett väldigt bra förstaintryck av klubben, säger Elias till Levangers hemsida.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet