arlandagk_panorama
Marcos Flores med George "Musen" MoussanFoto: FC Arlanda

Moussan gör comeback i Arlanda

Efter några år med fotbollsskorna på hyllan har George Moussan med förflutet i Hammarby och AFC United bestämt sig för att snöra på sig dem igen och göra comeback i fyran: - Vi hälsar George Moussan varmt välkommen till vår familj och vi hoppas på ett framgångsrikt samarbeta tillsammans, skriver FC Arlanda på sin hemsida

banner_juni_artikel

Fyrans mest meriterade målvakt kanske finns i FC Arlanda, detta i konkurrens med Jonas Bylund i Uppsala-Kurd. Bylund har dock inte meriter från UEFA-spel vilket Moussan har. Bylund har dock fler Superettamatcher i bagaget än Moussan som dock kan skryta med att han vaktat kassen även i Allsvenskan. Efter några år med fotbollsskorna på hyllan är det dags att snöra på sig dem igen. Moussan som har Valsta Syrianska som moderklubb tränades faktiskt som knatte av nuvarande Arlandacoachen Freddy ”Chino” Gonzalez. Idag är George Moussan 26 år gammal och förutom meriterna från Hammarby har han även spelat för Syriens landslag, AFC United, Nyköpings BIS och Carlstad United.

defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

banner_juni_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sbrf_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

fme_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_oppet
oppning_outsider
sh_bovard_out
fme_outsider
sbrf_outsider
midsommar_valsta_outsider
connys
nrh
colorama_april
ridskola2019_outsider
defacto_outsider