defacto_pan
Marcos Flores med George "Musen" MoussanFoto: FC Arlanda

Moussan gör comeback i Arlanda

Efter några år med fotbollsskorna på hyllan har George Moussan med förflutet i Hammarby och AFC United bestämt sig för att snöra på sig dem igen och göra comeback i fyran: - Vi hälsar George Moussan varmt välkommen till vår familj och vi hoppas på ett framgångsrikt samarbeta tillsammans, skriver FC Arlanda på sin hemsida

Fyrans mest meriterade målvakt kanske finns i FC Arlanda, detta i konkurrens med Jonas Bylund i Uppsala-Kurd. Bylund har dock inte meriter från UEFA-spel vilket Moussan har. Bylund har dock fler Superettamatcher i bagaget än Moussan som dock kan skryta med att han vaktat kassen även i Allsvenskan. Efter några år med fotbollsskorna på hyllan är det dags att snöra på sig dem igen. Moussan som har Valsta Syrianska som moderklubb tränades faktiskt som knatte av nuvarande Arlandacoachen Freddy ”Chino” Gonzalez. Idag är George Moussan 26 år gammal och förutom meriterna från Hammarby har han även spelat för Syriens landslag, AFC United, Nyköpings BIS och Carlstad United.

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

frisyr_december
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

outsider
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

sigtuna_funkis
sigtunavatten_standard

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

funkis_2
banner_trerosor
connys
nrh