bovard_sh
Foto: Magnus Granhagen

MIK vände negativ trend

Märsta IK vann med 5-1 borta mot Uppsala-Kurd och vände sin negativa trend under hösten.

rosta_sigtuna2

Uppsala-Kurd tog ledningen med 1-0 tidigt i matchen men i 12:e minuten kvitterade Saman Haidari till 1-1 och kort före paus kom ledningsmålet för MIK via Znar Ibrahim. I andra kom ytterligare tre mål och slutresultatet skrevs till 5-1.

Två matcher återstår och MIK parkerar i mitten av tabellen utan chans för avancemang eller riskerar att åka ur. Närmast väntar Vallentuna på bortaplan.

Målen
Khalaf Satar (63, 74), Lindberg (70), Ibrahim, Haidari

nationaldag_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

bonava_maj_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

oppning_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

v_eu_helsida
happyhomes_2019
varfest_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

rosta_sigtuna2
mp_eu
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

rosta_sigtuna
oppning_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
nrh
fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
v_eu
moderaterna_maj_outsider
sap_outsider_eu
connys