panorama
Foto: Märsta IK

MIK Dam får friplats i fyran

Märsta IK dam förlorade sina två kvalmatcher till Division 4 men får ändå en friplats då Vaksala dragit sig ur serien 2018: - Glada miner och firande kommer det nu bli. Nu kommer det satsas rejält inför nästa säsong och där truppen söker efter fler spelare som vill vara med på resan i Div 4. Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säger Joakim Folmér-Hansen, ledare.

I helgen åkte Märsta IK på sin andra kvalförlust och gick därmed miste om en plats i Division 4. Tills man idag fick besked om att Vaksala drar sig ur fyran 2018 och därmed erbjuds MIK en plats. Ledaren Joakim Folmér-Hansen berättar att det inte var en rolig känsla i helgen när man hade en serievinst i bagaget som inte var värd någonting.

Men desto roligare var det nu på onsdagsförmiddagen när man nåddes av beskedet om Vaksla. Nu skam man först fira sen ska man satsa på att avancera även från fyran enligt Folmér-Hansen.
– Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säga han till märsta.nu

boisigtuna
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

defacto_helsida
2020_helsida
festspec_host2020_helsida
helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

corner_helsida
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
corner_outsider