centrum_jul_panorama
Simon Wanrop, till vänster, och Linus Sohlin, till höger, kom tvåa och trea på SM i juniorklassen och belönas med en plats i världscuptävlingarna i ÄngelholmFoto: Pressbild/Swe Cycling

Märstacyklister i Världscupen

Märsta BMX:s cyklister Linus Sehlin och Simon Wanrop kommer att vara med i världscupen i Ängelholm 15-16 augusti.

centrum_jul_artikel

Simon Wanrop kom tvåa på SM i juniorklassen nyligen och trea på pallen klev Linus Sehlin upp. De båda kommer att få chansen att köra med världseliten i WC-tävling i Ängelholm 15-16 augusti. Svenska BMX-landslaget ger de tre bästa juniorerna i landet chansen att åka med det svenska landslaget i tävlingen, det betyder att även Filip Gustafsson från Märsta BMX står på startlinjen. Det körs bara fem WC per år i hela världen så det blir ett kanonläge för samtliga inblandade att mäta sig med världseliten. Det svenska landslaget tränas för övrigt av märstabon Sebastian Matamoros som i ett pressmeddelande avslöjar att Simon har tagits ut till Sveriges Olympiska Kommittés utmanarsatsning.
– Det gäller att passa på när vi har en så här stor tävling på hemmaplan. Även om våra svenska åkare inte kan mäta sig med den yppersta världseliten ännu är detta en väldigt bra träning. Bara att få stå på startlinjen tillsammans med de bästa och uppleva atmosfären är en nyttig erfarenhet, säger Sebastian Matamoros i pressmeddelandet.

fme_oktober
defacto_jul

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

centrum_jul_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
tp_helsida
julbord_helsida
greeknighthelsida
colorama_jul

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
nrh
connys
julbord
greeknight_outsider