center_pan21
Foto: Insändarbild

Märsta Alliance tävlade i Mjölby

Märsta Alliance var på Mua Thai Fights i Aneby den gångna helgens med sju boxare.

centrum_artikel

Sju boxare från Märsta Alliance åkte ner till Mjölby i Östergötland för att vara med i Muay Thai Fights 1. Matcherna var utspridda under lördagen och gick i Diplom, Junior D, D-klass och C-klass. Totalt noterades två segrar, ett diplom, en no contest och tre förluster. Tränare Andreas Söderman berättar att det var en lärorik dag för alla inblandade.
– De få minutrarna i ringen har föregåtts av hård träning och flera veckors förberedelser. Klubbkamraterna har hjälpt till med ovärderlig träning och stöd på plats. Märstas fighters Chennita, Domagoj, Izabelle, Justin, Nadja, Oliver och Robin gör hela klubben mycket stolta, säger Söderman.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
bostad_helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

dack-helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
bostad_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys