sommar
Foto: Insändarbild

Märsta Alliance tävlade i Mjölby

Märsta Alliance var på Mua Thai Fights i Aneby den gångna helgens med sju boxare.

marstakalaset_artikel

Sju boxare från Märsta Alliance åkte ner till Mjölby i Östergötland för att vara med i Muay Thai Fights 1. Matcherna var utspridda under lördagen och gick i Diplom, Junior D, D-klass och C-klass. Totalt noterades två segrar, ett diplom, en no contest och tre förluster. Tränare Andreas Söderman berättar att det var en lärorik dag för alla inblandade.
– De få minutrarna i ringen har föregåtts av hård träning och flera veckors förberedelser. Klubbkamraterna har hjälpt till med ovärderlig träning och stöd på plats. Märstas fighters Chennita, Domagoj, Izabelle, Justin, Nadja, Oliver och Robin gör hela klubben mycket stolta, säger Söderman.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

colorama_april2
sommar
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
kontor_thaifong

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider