sportfiske_jubileum
Foto: Insändarbild

Märsta Alliance tävlade i Mjölby

Märsta Alliance var på Mua Thai Fights i Aneby den gångna helgens med sju boxare.

rosta_sigtuna2

Sju boxare från Märsta Alliance åkte ner till Mjölby i Östergötland för att vara med i Muay Thai Fights 1. Matcherna var utspridda under lördagen och gick i Diplom, Junior D, D-klass och C-klass. Totalt noterades två segrar, ett diplom, en no contest och tre förluster. Tränare Andreas Söderman berättar att det var en lärorik dag för alla inblandade.
– De få minutrarna i ringen har föregåtts av hård träning och flera veckors förberedelser. Klubbkamraterna har hjälpt till med ovärderlig träning och stöd på plats. Märstas fighters Chennita, Domagoj, Izabelle, Justin, Nadja, Oliver och Robin gör hela klubben mycket stolta, säger Söderman.

v_eu_helsida
varfest_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

nationaldag_helsida
eu_sap
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

mp_eu
moderaternamaj
oppning_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

nationaldag_helsida

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_2019
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

sh_bovard_out
oppning_outsider
sh_oppet
bonava_maj_outsider
v_eu
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu
connys
nrh
nationaldag_out