moderaterna_panorama
Maria Karlsson med pokalen efter racet
Prispallen med Maria högst upp

Maria Karlsson vann Semesterracet i Vimmerby

Maria Karlsson från Skepptuna MK vann Semesterracet i Vimmerby för fjärde gången efter en het final på lördagen: - Det var svårjobbat den här gången, sa Maria till Vimmerby Tidning.

Maria Karlsson tog förra året hem vandringspriset efter tredje segern i Vimmerbys Semesterrace. I år följde hon upp med en fjärde seger efter en dramatisk final. Maria som vann B-finalen seglade upp som vinnare efter tre varv vilket var det enda viktiga. Racet kördes av misstag i fyra varv innan det flaggades av. Konkurrenten Jennie Käll var först över linjen efter det fjärde varvet och utropades först som vinnare men efter 30 minuter stod det klart att Maria skulle stå som segrare. Fyra segrar är det bara Maria och Ingela Svensson från Borås som har. Denna helg kommer hon att köra i Motala Folkracefestival.

mp_helsida_april
ewas_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys