moderater_pan_sommar
Maria Karlsson med pokalen efter racet
Prispallen med Maria högst upp

Maria Karlsson vann Semesterracet i Vimmerby

Maria Karlsson från Skepptuna MK vann Semesterracet i Vimmerby för fjärde gången efter en het final på lördagen: - Det var svårjobbat den här gången, sa Maria till Vimmerby Tidning.

centrum_artikel

Maria Karlsson tog förra året hem vandringspriset efter tredje segern i Vimmerbys Semesterrace. I år följde hon upp med en fjärde seger efter en dramatisk final. Maria som vann B-finalen seglade upp som vinnare efter tre varv vilket var det enda viktiga. Racet kördes av misstag i fyra varv innan det flaggades av. Konkurrenten Jennie Käll var först över linjen efter det fjärde varvet och utropades först som vinnare men efter 30 minuter stod det klart att Maria skulle stå som segrare. Fyra segrar är det bara Maria och Ingela Svensson från Borås som har. Denna helg kommer hon att köra i Motala Folkracefestival.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

vaccin
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

2020_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider