defacto_pan2020
Mari Anzén på hästen VictorFoto: Insändarbild

Mari slog till på Åby Gård

Sigtunabon Mari Anzén slog till och vann Fältävlan på Åby Gård i helgen.

centrum_artikel

Åby Gård och Väsby Ridklubb arrangerade Fälttävlan i helgen där sigtunabon Mari Anzén var med. Mari är snart 60 år och tävlade i grenarna dressyr, banhoppning och terränghoppning

defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
2020_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
outsider_sommarlov
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out