sigtunahem_feb
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Lyckad sommar för Arlandas P06

FC Arlanda har varit iväg på turneringar med sitt P06-lag under sommaren.

centrum_sportlov

Laget har spelat i UNT Cupen, Rimbo Cupen och Aros Cupen i Västerås. Sammanlagt har det blivit 16 segrar på 18 matcher, en oavgjord och endast en förlust. Ledarna för laget Elias Bagdo, Eddie Khalaf och Nicolas Günes är nöjda med lagets utveckling och fokuserar på det egna spelet och prestationerna. I sommar blir det ännu en cup i Skara samt gemensam aktivitet med spelarna på Skara Sommarland. 13:e augusti startar man upp säsongen igen med derby mot Märsta IK P05.

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

februari

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

sigtuna_bygglov
forskontor

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

EXTRA

Föreningar går samman på damsidan

Fotboll Sigtuna IF och Rosersbergs IK inleder ett samarbete på damsidan och under 2018 kommer både representationslag och juniorlag gå under benämningen RIK/SIF.

matcher_skanela
connys
objekt4
sigtunavatten_feb
objekt2
objekt3
standard
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
outsider_defacto