oppning
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Lyckad sommar för Arlandas P06

FC Arlanda har varit iväg på turneringar med sitt P06-lag under sommaren.

marstac_aug

Laget har spelat i UNT Cupen, Rimbo Cupen och Aros Cupen i Västerås. Sammanlagt har det blivit 16 segrar på 18 matcher, en oavgjord och endast en förlust. Ledarna för laget Elias Bagdo, Eddie Khalaf och Nicolas Günes är nöjda med lagets utveckling och fokuserar på det egna spelet och prestationerna. I sommar blir det ännu en cup i Skara samt gemensam aktivitet med spelarna på Skara Sommarland. 13:e augusti startar man upp säsongen igen med derby mot Märsta IK P05.

happy_homes_sommar
extra

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Ishockey Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

biljetter
division 4

FC Arlanda säkrade kvalplats – Minst

Fotboll FC Arlanda hade inga problem med jumbon Sunnersta på lördagen. Det var målfest på Sunnersta IP i Uppsala. Det var 2-0 i paus och andra fortsatte man trumma på för att distansera sig från tvåan Kåre om det skulle bli en målskillnadsaffär: - Behöver hålla lugnet inför avslutningen och fortsätta enligt plan, säger sportchef Eddi Khalaf.

slaget om uppland

Sent avgörande i derbyt – Rimbo vann

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Rimbo efter en riktigt dramatisk drabbning inför 610 åskådare: - Det är skittråkigt och jag är förbannad, säger Jesper Östlund efter matchen.

Video

Wings i TV4

Ishockey Wings besökte på söndagen Idrottens dag i Hagaparken och Team07 gav bort massor med utrustning till Ge bort till sport: - Jag brinner för Wings Hockeyskola och att få fler barn i Sigtuna kommun att börja spela hockey. Det är för att jag ser glädjen hos barnen och vet att vi kan bidra till att de blir vinnare i livet genom hockeyn, säger Annika Bröms, ansvarig för Wings Hockeyskola.

Riddarens vårdcentral i samarbete med Wings

Ishockey Nyöppnade Riddarens Vårdcentral i Märsta startar ett samarbete med Wings hockeyskola: - I ett socioekonomisk utsatt området som Märsta är det ännu viktigare så att inga barn som vill idrotta exkluderas på grund av ekonomiska skäl, säger Dr. Hammad Al-Saaid om samarbetet.

Se Rosersbergs IK i SVT

Innebandy Lilla Sportspegelen besökte Rosershallen i våras för att vara med i Rosersbergs IK:s avslutning med internturnering.

lions_standard
standard_ridskola
cricketklubben
stockholmsvagen24b
karlavagnen46
colorama_jan
borg
connys
korpentraning
Norra Redovisningshuset
sbrf2
Frisyr – Standard
standard
standard
Festspecialisten – Standard
siriusgatan26