bostadsformedling
Foto: Insändarbild

Lina vann DM

Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

centrum_artikel

Lina Jacobsson tävlade i DM för juniorer i Uppland i lördags och vann i dressyr tillsammans med sin häst Dilba. Klassen reds i medelsvår och Lina och Dilba red ihop 67,36%.

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov