defacto_panorama_mustasch
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Klubblokal köptes för 200 000

Valsta Syrianskas föreningslokal har nu köpts av kommunen för 200 000 kronor: - Det finns tänkbara användningsområden för huset, men inga beslut har ännu tagits kring detta. Till exempel så finns det några föreningar som visat intresse, men det har alltså ännu inte tagits några beslut, meddelar Anders Mebius, chef på Kultur- och fritidsförvaltningen

centrum_farsdag_artikel

märsta.nu kunde förra året rapportera om fotbollsklubben Valsta Syrianskas konkurs. En tillgång för föreningen var klubblokalen på Atletvägen som kommunen enligt uppgift var beredda att betala drygt 2 miljoner kronor för innan Valsta Syrianska begärde sig i konkurs. Under förra året lämnade föreningen in en konkursansökan och bland skulderna fanns det hundratusentals kronor till Skatteverket och SigtunaHem. Under en tid försökte konkursförvaltaren sälja klubbhuset och den låg ute på Blocket för 995 000 kronor, ett pris som var mycket högt enligt Marie Axelsson (S), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Andra föreningar kan använda den
En enig kommunstyrelse kunde dock i januari klubba igenom ett köp för 200 000 kronor. Beslutet var politiskt poängterar Anders Mebius, chef på Kultur- och fritidsförvaltningen. Mebius säger att inga beslut tagits för hur lokalen ska användas men att det finns intresse från andra föreningar att använda den.

centrum_farsdag
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
greeknighthelsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

connys
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider