defacto_pan2020
Simon HolmströmFoto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Klar seger för Rosersberg mot Farsta

Rosersberg tog femte raka segern i Divison 1 efter seger på fredagskvällen mot Farsta.

Ett fullsatt Rosershallen såg RIK vinna mot Farsta med hela 9-2. RIK tog kommandot på en gång och hade 2-0 efter tretton minuters spel. Trean satte Simon Holmström kort före paus efter förarbete av Linus Jämtdal. Efter andra perioden var matchen punkterad då RIK hade 7-1 efter nya mål av Adam Hellström, Linus Jämtdal, Simon Holmström igen och Isac Leonardo.

Två nya mål kom i tredje innan Farsta fastställde slutresultatet med 90 sekunder kar att spela. Simon Holmström tryckte in ännu ett mål i tredje och Linus Jämtdal likaså. I målet svarade Kim Kulich för en stabil insats, fram för allt i början av matchen då RIK ledde med 1-0 innan tvåan kom.
– Vi gläds över effektiviteten, försvarsspelet och den fina publikuppslutningen vi haft i inledningen. Nu väntar seriefinal hemma på fredag då vi gästas av Tyresö. Det är viktigt att vi även fortsättningsvis bibehåller ödmjukheten inför uppgiften och jobbar för kollektivet, säger sportchef Fredrik Raschke.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider