defacto_pan2020
Simon HolmströmFoto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Klar seger för Rosersberg mot Farsta

Rosersberg tog femte raka segern i Divison 1 efter seger på fredagskvällen mot Farsta.

centrum_artikel

Ett fullsatt Rosershallen såg RIK vinna mot Farsta med hela 9-2. RIK tog kommandot på en gång och hade 2-0 efter tretton minuters spel. Trean satte Simon Holmström kort före paus efter förarbete av Linus Jämtdal. Efter andra perioden var matchen punkterad då RIK hade 7-1 efter nya mål av Adam Hellström, Linus Jämtdal, Simon Holmström igen och Isac Leonardo.

Två nya mål kom i tredje innan Farsta fastställde slutresultatet med 90 sekunder kar att spela. Simon Holmström tryckte in ännu ett mål i tredje och Linus Jämtdal likaså. I målet svarade Kim Kulich för en stabil insats, fram för allt i början av matchen då RIK ledde med 1-0 innan tvåan kom.
– Vi gläds över effektiviteten, försvarsspelet och den fina publikuppslutningen vi haft i inledningen. Nu väntar seriefinal hemma på fredag då vi gästas av Tyresö. Det är viktigt att vi även fortsättningsvis bibehåller ödmjukheten inför uppgiften och jobbar för kollektivet, säger sportchef Fredrik Raschke.

valvet_helsida
sommarlov_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studeravidare_helsida
defacto_helsida
stottasigtuna_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studenten2020_helsida
marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sommarlov_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
valvet_outsider
studenten2020_outsider