defacto_panorama_mustasch
Simon HolmströmFoto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Klar seger för Rosersberg mot Farsta

Rosersberg tog femte raka segern i Divison 1 efter seger på fredagskvällen mot Farsta.

centrum_farsdag_artikel

Ett fullsatt Rosershallen såg RIK vinna mot Farsta med hela 9-2. RIK tog kommandot på en gång och hade 2-0 efter tretton minuters spel. Trean satte Simon Holmström kort före paus efter förarbete av Linus Jämtdal. Efter andra perioden var matchen punkterad då RIK hade 7-1 efter nya mål av Adam Hellström, Linus Jämtdal, Simon Holmström igen och Isac Leonardo.

Två nya mål kom i tredje innan Farsta fastställde slutresultatet med 90 sekunder kar att spela. Simon Holmström tryckte in ännu ett mål i tredje och Linus Jämtdal likaså. I målet svarade Kim Kulich för en stabil insats, fram för allt i början av matchen då RIK ledde med 1-0 innan tvåan kom.
– Vi gläds över effektiviteten, försvarsspelet och den fina publikuppslutningen vi haft i inledningen. Nu väntar seriefinal hemma på fredag då vi gästas av Tyresö. Det är viktigt att vi även fortsättningsvis bibehåller ödmjukheten inför uppgiften och jobbar för kollektivet, säger sportchef Fredrik Raschke.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
fme_oktober
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
ica_oktober
greeknighthelsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

colorama_april2
greeknight_outsider
connys
nrh