defacto_pan2020
Jimmy Karlsson förlänger med Jimmy KarlssonFoto: Magnus Granhagen

Karlsson förlänger med Skånela

Skånela förlänger med huvudtränaren Jimmy Karlsson i 2+1 år: - Jag är mycket stolt och glad över att få fortsatt förtroende att leda Skånelas herrar och att klubben tror på mig, säger Jimmy Karlsson till Skånelas sajt.

Skånelas herrlag fortsätter med Jimmy Karlsson som tränare. Klubben meddelar att Karlsson kritat på ett kontrakt på två år med option på ytterligare ett. Karlsson kommer att vara ansvarig för herrverksamhet vilket inkluderar även utvecklingslag och juniorer.
– Jimmy har haft ansvaret för våra herrar de senaste tre åren och vi är mycket nöjda att förlänga kontraktet med honom. Nu får han en chans att bygga vidare på det arbete som pågått några år och vi får bra kontinuitet i detta arbete, kommenterar Peder Nielsen, herransvarig.

Vid sin sida under tre år har Karlsson även haft Jesper Östlund. Östlund meddelar att han ännu inte skrivit på någon förlängning. På Twitter skriver han att förlängningen med Jimmy är bra för laget och föreningen.

Jimmy Karlsson säger att han haft tre lärorika år i herrallsvenskan där det ofta gått bra men ibland varit riktigt tufft.
– I och med minst två år till i samma roll ger det mig möjlighet att fortsätta utveckla mitt ledar- och tränarskap men jag får också förmånen att utveckla handbollsspelare både i herrlaget och på handbollsgymnasiet, vilket är det roligaste som finns.

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_helsida2020

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

happy_homes_mars
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

festspec_corona_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

ridskola2020_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
swedol_outsider