eldsjal2024_pan
Övre raden från vänster: Ville korhonen, Emma benndorf, Frida Löv, Jessica Frödin Boije, Emelie Hammarbäck, Johanna Cedergren. Främre raden Erica Mörk, Yasmin El-Messaoudi, Elina HolmFoto: Arlanda Jets

Jets dominant på MVP-Gala

Arlanda Jets har flera nominerade till priser på den amerikanska fotbollsgalan som går 18:e september.

centrum_artikel_host

Jets må ha dragit sig ur Superserien för herrar men på damsidan är man dominanter och har skickat flera spelare till landslaget samtidigt som Jets är ett topplag i damserien. På den årliga MVP-galan som går 18:e september är det flera tjejer som är nominerade till priser, likaså Årets Coach som Ville Korhonen kan utses till. Bland de nominerade finns Erica Mörk (Årets QB), Elina Holm Sten (Årets WR & Kicker), Emelie Hammarbäck (Årets RB), Yasmin El-Messaoudi (Årets D-line), Frida Löv (Årets LB), Emma Bendorf (Årets DB), Jessica Frödin Boije (Årets Special team spelare), Johanna Cedergren (Årets Rookie), även en av de nominerade till Årets domare är från Jets i form av Fabian Weldeborn. Jets har dessutom flera priser från 2014 att försvara, bland annat från Yasmin El-Messaouidi.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Märstabor i landslaget

Sport Märstaborna Robin Jutwreten och Bartosz Wozniak är med i herrlandslaget i amerikansk fotboll, Robin som tränare och Bartosz som spelare.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Sport Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

Jetsspelare tog EM-silver

Sport Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

Succéstart för Jets

Sport Arlanda Jets ångar på i Division 1 och står på fyra raka segrar efter helgens vinst mot Djurgården.

Klart med tränarstab i Jets

Sport Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

Ny tränare för Jets herrlag

Sport Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host