Karlsson med i historisk vinst

Ishockey William Karlsson har varit med om några klubbrekord för Blue Jackets redan och i natt kom ännu ett då man vann sin 26:e hemmamatch för första gången i historien.

dackia_skifte2017

Wings förlänger med tränare

Ishockey Wings har förlängt med nuvarande lagledningen Björn Lidström och Viktor Helander: - Det är enormt kul att vara i Wings. Hela klubben präglas av optimism och framåtanda, säger Björn Lidström i ett pressmeddelande.

hockeyettan

Wings föll i sista matchen

Ishockey Säsongen är nu över för Wings som i sista matchen förlorade mot Sollentuna med 4-2 inför 234 åskådare i Pinbackshallen.

happy_homes_sommar
hockeyettan

Wings tog tredje raka segern

Ishockey Wings besegrade Tumba i den näst sista matchen i HockeyEttan och klev därmed upp som fyra i tabellen: - Fantastiskt kul, vi vinner tredje raka, säger tränaren Björn Lidström via klubbens facebookssida.

hockeyettan

Wings skrällde mot Valbo

Ishockey Wings tog två poäng mot serieledaren Valbo på onsdagen och är därmed klara för Ettan även nästa säsong.

sommarjobb2017

Wings nära nytt kontrakt efter seger

Ishockey Wings tog ett stort kliv mot säkrat kontrakt i ettan när man besegrade Hammarby med 4-2 på söndagen: - Laget har rest sig på ett fantastiskt sätt, sa tränaren Björn Lidström efter matchen.

magget_bars
hockeyettan

Wings derbyföll mot Vallentuna

Ishockey Wings förlorade derbyt mot Vallentuna på onsdagen med 4-2 och får nu inrikta sig på att behålla sin plats i seriens mitt: - En extremt tung och tråkig förlust, säger tränaren Björn Lidström.

hockeyettan

Wings straffade Nacka

Ishockey Wings vände underläge 0-3 och vann på straffar hemma mot nacka inför drygt 200 åskådare i Pinbacken.

varumarke_defacto_sommar
hockeyettan

Wings vann igen

Ishockey Wings tog en ny seger i Hockeyettan när man besegrade Hammarby på söndagen med 4-3 efter förlängning.

Josefin i JVM

Ishockey Wings Josefin Bouveng, 15, har tagits ut till U18-landslaget som ska spela JVM.

Pinbacken 30 år

Wings firar Pinbacken 30 år

Ishockey I samband med matchen Wing-Hammarby på onsdag kommer Wings att fira Pinbackshallens 30-års jubileum samt hylla sin upplaga av RA73 från 1986/87: - Första säsongen i Pinbacken var fantastisk - och för en 20-åring som kommit till en ny stad var glädjen total, berättar dåvarande spelaren Johan Hemström som även är engagerad i föreningen idag.