magget_v16
valborg
extra

Tony till SHL-klubb

Ishockey Tony Mårtensson kommer hem till Sverige och fortsätter spela i högstaligan med Linköping: - Känn kanon, säger Tony i en intervju med Linköpings webb-tv.

happy_homes_sommar
extra

Wingstalangen till Djurgården

Ishockey 15-åriga Josefin Bouveng lämnar Wings för att spela med svenska mästarna Djurgården: - Josefin har toppbetyg och lätt för lära. Hon agerar väldigt moget och klokt och klarar gränserna för att komma in med god marginal, säger sportchefen Nils Ekman till klubbens hemsida.

Tony på väg till ny svensk klubb

Ishockey Tony Mårtensson har avslutat sin schweiziska karriär och ser ut att vara på väg till Sverige igen: - Jag ska träffa min agent om några dagar, så får vi se hur det ser ut. Jag tror att det kan komma ett beslut i veckan om det blir LHC eller inte. Det ligger närmast, så är det ju, säger Tony till Corren.se

dackia_skifte2017
varumarke_defacto_sommar

Wings förlänger med tränare

Ishockey Wings har förlängt med nuvarande lagledningen Björn Lidström och Viktor Helander: - Det är enormt kul att vara i Wings. Hela klubben präglas av optimism och framåtanda, säger Björn Lidström i ett pressmeddelande.

hockeyettan

Wings föll i sista matchen

Ishockey Säsongen är nu över för Wings som i sista matchen förlorade mot Sollentuna med 4-2 inför 234 åskådare i Pinbackshallen.

hockeyettan

Wings tog tredje raka segern

Ishockey Wings besegrade Tumba i den näst sista matchen i HockeyEttan och klev därmed upp som fyra i tabellen: - Fantastiskt kul, vi vinner tredje raka, säger tränaren Björn Lidström via klubbens facebookssida.

hockeyettan

Wings skrällde mot Valbo

Ishockey Wings tog två poäng mot serieledaren Valbo på onsdagen och är därmed klara för Ettan även nästa säsong.

Wings nära nytt kontrakt efter seger

Ishockey Wings tog ett stort kliv mot säkrat kontrakt i ettan när man besegrade Hammarby med 4-2 på söndagen: - Laget har rest sig på ett fantastiskt sätt, sa tränaren Björn Lidström efter matchen.

hockeyettan

Wings derbyföll mot Vallentuna

Ishockey Wings förlorade derbyt mot Vallentuna på onsdagen med 4-2 och får nu inrikta sig på att behålla sin plats i seriens mitt: - En extremt tung och tråkig förlust, säger tränaren Björn Lidström.

hockeyettan

Wings straffade Nacka

Ishockey Wings vände underläge 0-3 och vann på straffar hemma mot nacka inför drygt 200 åskådare i Pinbacken.