theweek2017

Wings föll i försäsongspremiären

Ishockey Västerås IK vann mot Wings i försäsongspremiären med 3-1: - Vi levererar en godkänd insats i första perioden, lyckas med mycket med tanke på den korta träningsvecka som vi har haft, säger tränare Björn Lidström

sommar

Wings värvar vidare – Tre spelare klara

Ishockey Det må vara mitt i sommaren och hockeysäsongen ett par månader bort men Wings förstärker ändå just före semestern: - Viktiga kriterier har varit at hitta spelare som vill utvecklas och satsa framåt i sin karriär. Spelaren måste förstå vad som krävs för att nå dit och vara beredd att betala det priset som är nödvändigt samt att man kan acceptera sin roll och alltid stå upp för sitt lag och sina medspelare, skriver tränaren Björn Lidström på klubbens hemsida.

extra

Karlsson till Las Vegas

Ishockey William Karlsson valdes av det nya laget Las Vegas Golden Nights i samband med expansionsdraften i natt: - Vi ville inte förlora William Karlsson men tror att den här affären är bra för oss, säger Columbus Blue Jackets GM Jarmo Kekalainen.

brookevent

Erenrot väljer Tyringe

Ishockey Wingsfostrade William Erenrot lämnar Timrå för spel i Tyringe där han fått sitt första seniorkontrakt: - Ska försöka hjälpa klubben så mycket som möjligt, säger William i en YouTube-intervju för Tyringe.

varumarke_defacto_sommar

Wings vände negativ trend

Ishockey Wings trend med minussiffror i årsredovisningen är nu över, den senaste bokslutet visade på plus 1,3 miljoner: - Jag kan intyga att det har varit en mycket tuff säsong. Föreningen har genomgått ett stålbad för att vända siffrorna. Med stor kämpainsats från många i hela föreningen har vi lyckats, säger ordförande Johan Eriksson.

Karlsson: Inte varje dag man vaknar upp som världsmästare

Ishockey William Karlsson firade efter guldet i Köln och firandet fortsatte även hemma i Sverige: - Det kändes jäkligt bra att vakna upp som världsmästare, det är inte varje dag, säger William Karlsson till Jönköpings Posten.

Marmenlind till Lindlöven

Ishockey Daniel Marmenlind som förra säsongen var utlånad till Vita Hästen från SHL-laget Örebro är nu klar för spel i Lindlöven.

William Karlsson spelar VM

Ishockey William Karlsson är klar för VM, han blir därmed den fjärde wingsfostrade spelaren att representera Sverige på VM nivå: - Karlsson är helt klar, säger förbundskapten Rikard Grönborg till Aftonbladet.

extra

Tony till SHL-klubb

Ishockey Tony Mårtensson kommer hem till Sverige och fortsätter spela i högstaligan med Linköping: - Känn kanon, säger Tony i en intervju med Linköpings webb-tv.

extra

Wingstalangen till Djurgården

Ishockey 15-åriga Josefin Bouveng lämnar Wings för att spela med svenska mästarna Djurgården: - Josefin har toppbetyg och lätt för lära. Hon agerar väldigt moget och klokt och klarar gränserna för att komma in med god marginal, säger sportchefen Nils Ekman till klubbens hemsida.

Tony på väg till ny svensk klubb

Ishockey Tony Mårtensson har avslutat sin schweiziska karriär och ser ut att vara på väg till Sverige igen: - Jag ska träffa min agent om några dagar, så får vi se hur det ser ut. Jag tror att det kan komma ett beslut i veckan om det blir LHC eller inte. Det ligger närmast, så är det ju, säger Tony till Corren.se