centrum_ettar
Gamla innebandyvänner dammade av klubban för en reunion. Foto: Privat

Innebandyreunion i Rosersberg

Gamla innebandyvänner som spelat tillsammans inom Sigtuna Kommun samlades i Rosersberg för att damma av klubban och spela lite i lördags.

I lördags samlades 21 innebandyvänner som spelat under 90-talet för att återuppliva gamla minnen:
– Det var en grym dag som var uppskattad av samtliga, och vi alla vill fortsätta ha detta som en årlig reunion. Det var några som inte träffat varandra på mer än tio år så det fanns mycket att prata om, berättar initiativtagaren Pierre Chamoun för märsta.nu

Flera är fortfarande aktiva
Pierre Chamoun är en av många kommuninvånare i exil som varje sommar kommer hem. En stor del av hans gamla innebandyvänner födda 77-82 bor kvar i kommunen men alla är upptagna i sitt och kan inte träffas så ofta. Pierre berättar att några spelat ihop från 13-årsåldern. Några spelare är fortfarande aktiva idag och spelar i allt från Djurgården och Rosersberg till Sigtuna och Genarp.

En del långväga besökare
Pierre berättar att två av spelarna bor utanför Stockholm, varav en i Malmö, han själv bor i Dubai. Han kunde konstatera att de flesta har bildat familj eller är på väg att bilda. Idag har de skaffat sig yrken inom bland annat flygplatsbranschen, säljare, egna företagare, ställningsmontörer med mera. Matchen i sig fick spelas i tre lag, 4 mot 4 med några avbytare. De hann med fyra matcher per lag och därefter blev det middag på Brook Hotels samt efterfest på Harrys.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

EXTRA

Eklund tillbaka i Arlanda och lovar poängrekord

Innebandy Daniel Eklund väljer på nytt att komma tillbaka till Arlanda IBK efter en kort utflykt till Rosersbergs IK: - Daniel är en fantastisk kille både på och utanför plan, och har ett driv som kommer att tillföra mycket för klubben förutom det poäng han kommer att producera i herrfyran, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

foretagarlunch

Olsson stannar

Handboll Skånela IF får behålla Fredrik Olsson, det meddelar klubben dagen efter att allsvenskan spelats klart för deras del.

februari
EXTRA

Säsongen är över för Skånela

Handboll Trots en stark upphämtning av Skånela sista kvarten så är det slutspelat för i år, en poäng räckte inte samtidigt som både Hallby och Önnered vann sina matcher. Nu är det också klart att skånelaikonen Jesper Östlund gjort sitt sista framträdande i klubben för den här gången: - Det blir jobbiga farväl av killarna, sa han efter matchen.

forskontor
aretsforetag

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

sangensemble
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
vuxentutbildning
objekt3
veterankraft_standard
matcher_skanela
standard_start
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt4
standard
nfc_vinter