happy_homes_sommar
kvalfinalen

Lapp på luckan till kvalfinalen

Innebandy Rosersbergs IK möter ikväll Hagunda i match 2 av 3 i Kvalfinalen till Allsvenskan: - Vi är det bättre laget i första perioden där publiken bär fram oss. Vi bör leda med ett par bollar men vi är tyvärr lite för ineffektiva vilket man inte kan vara mot ett motstånd av denna kaliber, säger sportchefen Fredrik Raschke.

magget_v16
video

Elin stannar på Gotland till 2019

Innebandy Arlanda IBK-fostrade Elin Gabrielsson blir kvar på Gotland i Endre IF fram till 2019 meddelar klubben under fredagen: - Endre IF är en fantastisk förening med grymma förutsättningar så valet att förlänga var egentligen självklart. I Endre lirar man inte bara för sig själv och sina lagkompisar, säger Elin i ett pressmeddelande.

varumarke_defacto_sommar
dackia_skifte2017
kvalextra

Isaksen avgjorde för Rosers

Innebandy Christian Isaksen sköt in matchavgörande 4-3 hemma mot KAIS Mora och därmed har Rosersbergs IK kopplat grepp om en plats till Allsvenskt Play off.

Rosers kvalar mot Mora

Innebandy Rosersbergs IK slutade tvåa i Division 1 Östra Svealand och får möta fyran KAIS Mora i kvalet till Allsvenskan.

valborg

Urladdning i tredje för Rosersberg

Innebandy Rosersbergs IK vann i återstarten av ettan efter en urladdning i tredje perioden: - Skönt när den positiva innebandyn vinner. Seriens tråkigaste lag, Runsten med fem gubbar på egen tredjedel är så mycket, twittrade Linus Jämtdal.

Hagunda vann seriefinalen

Innebandy Hela 343 åskådare kom till Rosershallen för att se seriefinalen mellan Rosersberg-Hagunda: - Vi förlorar inte vi lär oss! Att ligga och lura i vassen kan vi gott göra, det är sista matcherna i år vi ska vinna, twittrade Daniel Eklund efter matchen.