brookevent
sommar

Rosersberg förstärker

Innebandy Rosersbergs IK ger inte upp jakten på Allsvenskan utan förstärker inför kommande säsong med 21-årige vänsterforwarden Rickard Jarnling från Hässelby SK.

theweek2017
varumarke_defacto_sommar
kvalfinalen

Lapp på luckan till kvalfinalen

Innebandy Rosersbergs IK möter ikväll Hagunda i match 2 av 3 i Kvalfinalen till Allsvenskan: - Vi är det bättre laget i första perioden där publiken bär fram oss. Vi bör leda med ett par bollar men vi är tyvärr lite för ineffektiva vilket man inte kan vara mot ett motstånd av denna kaliber, säger sportchefen Fredrik Raschke.

video

Elin stannar på Gotland till 2019

Innebandy Arlanda IBK-fostrade Elin Gabrielsson blir kvar på Gotland i Endre IF fram till 2019 meddelar klubben under fredagen: - Endre IF är en fantastisk förening med grymma förutsättningar så valet att förlänga var egentligen självklart. I Endre lirar man inte bara för sig själv och sina lagkompisar, säger Elin i ett pressmeddelande.

kvalextra

Isaksen avgjorde för Rosers

Innebandy Christian Isaksen sköt in matchavgörande 4-3 hemma mot KAIS Mora och därmed har Rosersbergs IK kopplat grepp om en plats till Allsvenskt Play off.

Rosers kvalar mot Mora

Innebandy Rosersbergs IK slutade tvåa i Division 1 Östra Svealand och får möta fyran KAIS Mora i kvalet till Allsvenskan.