happy_homes_sommar

Urladdning i tredje för Rosersberg

Innebandy Rosersbergs IK vann i återstarten av ettan efter en urladdning i tredje perioden: - Skönt när den positiva innebandyn vinner. Seriens tråkigaste lag, Runsten med fem gubbar på egen tredjedel är så mycket, twittrade Linus Jämtdal.

magget_december
uppmotor_jan

Hagunda vann seriefinalen

Innebandy Hela 343 åskådare kom till Rosershallen för att se seriefinalen mellan Rosersberg-Hagunda: - Vi förlorar inte vi lär oss! Att ligga och lura i vassen kan vi gott göra, det är sista matcherna i år vi ska vinna, twittrade Daniel Eklund efter matchen.

rore_helsida
varumarke_defacto_sommar

Rosers körde över Åkersberga

Innebandy Rosersberg vann för femte matchen i rad när Åkersberga kom till Rosershallen: - Rosers gör verkligen en gedigen insats över hela planen och hela laget levererar en strålande innebandy. Åkersberga är ett bra lag, men idag räcker man inte till mot ett riktigt taggat hemmalag, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Storpublik såg Rosers vinna

Innebandy 367 åskådare såg Rosersberg vinna mot Sandviken på fredag kväll: - Det var stor fest i hallen, säger RIK:s sportchef Fredrik Raschke till märsta.nu

Första segern för RIK i ettan

Innebandy Efter två raka nederlag har Rosersbergs IK tagit första segern i Division 1: - Nu är första segern bärgad och laget laddar om för att ta sig an Rasbo hemma på fredag, meddelar sportchefen Fredrik Raschke.