banner_december

Rosers värvar från Superligan

Innebandy Två raka nederlag var för mycket för Rosersbergs IK som på tisdagen gjorde klart med Niclas Johansson-Bräck från Sirius i Superligan: - Han har länge stått på vår önskelusta, uppger sportchefen Fredrik Raschke.

Extra

Åtta (!) mål av Eklund

Innebandy Daniel Eklund svarade för hela åtta mål och tio poäng när hans Arlanda IBK besegrade Enköpings IBK U med 19-4.

farbrorbla_host2017

Hattrick av Levén

Innebandy Rosersbergs IK ångar på i ettan och noterade femte raka segern i helgen borta mot Björklinge i IFU Arena.

happy_homes_sommar

Eklund förstärker Arlanda

Innebandy RIK-veteranen Daniel Eklund byter Division 1 mot Division 3 när han nu kommer hem till Arlanda IBK: - Först och främst blev det Arlanda då tjejen spelar i Arlanda Dam och vi snart får en liten nykomling i familjen samt att vi bor nära Ekilla, därav nedtrappningen, säger Daniel till Arlanda IBK:s sajt.

Derbyvinst för Rosersberg

Innebandy RIK vann derbyt mot Rotebro på lördagen med 8-7: - Jag tycker att vi vinner rättvist. Vi skapar flera vassa lägen och bör göra ytterligare ett par mål, säger sportchefen Fredrik Raschke.

magget_dejt

Sju poäng av Jämtdal i premiären

Innebandy Rosersbergs IK inledde Division 1-säsongen med klar seger mot Alunda: - Efter att vi skakat av oss premiärnerverna under första perioden så växlar vi upp och när vi summerar så är vi ett nummer större än Alunda idag, uppger sportchef Fredrik Raschke.

Se Rosersbergs IK i SVT

Innebandy Lilla Sportspegelen besökte Rosershallen i våras för att vara med i Rosersbergs IK:s avslutning med internturnering.

marknad_steninge

Förlust i försäsongspremiär för Real Rosers

Innebandy Rosersbersg IK har spelat sin första match inför säsongen i ettan och det blev förlust med 4-2: - Vi gör över 60 minuter en bra match och vi kommer att gå framåt med denna match i kroppen, säger sportchef Fredrik Raschke.

Rosersberg förstärker

Innebandy Rosersbergs IK ger inte upp jakten på Allsvenskan utan förstärker inför kommande säsong med 21-årige vänsterforwarden Rickard Jarnling från Hässelby SK.

kvalfinalen

Lapp på luckan till kvalfinalen

Innebandy Rosersbergs IK möter ikväll Hagunda i match 2 av 3 i Kvalfinalen till Allsvenskan: - Vi är det bättre laget i första perioden där publiken bär fram oss. Vi bör leda med ett par bollar men vi är tyvärr lite för ineffektiva vilket man inte kan vara mot ett motstånd av denna kaliber, säger sportchefen Fredrik Raschke.