defacto_pan

Helgens matcher

Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

rosta_sigtuna2

Lördag
Division 3NS: Märsta IK-Uppsala Kurd, kl. 14.00 Midgårdsvallen
Division 5Ö: Apollon-Rosersbergs IK, kl 18.00, Valsätra
Division 7V: Persien-Sigtuna, kl. 15.00, Sävja IP
Division 8V: Wigör2-Enköpings SK2, kl.15.00, Odensala IP
Division 4 Dam: Märsta IK-Rimbo2, kl. 11.30, Midgårdsvallen.
Division 5Ö Dam: Häverödal-Wigör, kl. 18.00, Lundåsvallen

Söndag
Division 3NS: Enköpings SK-FC Arlanda, kl. 17.00, Enavallen

Måndag
Division 6S: Wigör-Fanna2, kl. 19.00, Odensala IP

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

rosta_sigtuna2
v_eu_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

eu_sap
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

bonava_maj_helsida
varfest_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

moderaternamaj
mp_eu
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nationaldag_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

nationaldag_out
mp_eu_outsider
nrh
rosta_sigtuna
v_eu
fme_outsider
defacto_outsider
oppning_outsider
connys
colorama_april
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
sh_bovard_out