moderaterna_juni

Helgens matcher

Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Lördag
Division 3NS: Märsta IK-Uppsala Kurd, kl. 14.00 Midgårdsvallen
Division 5Ö: Apollon-Rosersbergs IK, kl 18.00, Valsätra
Division 7V: Persien-Sigtuna, kl. 15.00, Sävja IP
Division 8V: Wigör2-Enköpings SK2, kl.15.00, Odensala IP
Division 4 Dam: Märsta IK-Rimbo2, kl. 11.30, Midgårdsvallen.
Division 5Ö Dam: Häverödal-Wigör, kl. 18.00, Lundåsvallen

Söndag
Division 3NS: Enköpings SK-FC Arlanda, kl. 17.00, Enavallen

Måndag
Division 6S: Wigör-Fanna2, kl. 19.00, Odensala IP

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

happy_homes_juli
socialutmarkelse

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2
sap_valet2018
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

steningeslottsommar

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
sap_outsider
connys
nfc_vinter
val2018
veterankraft_standard
objekt4
objekt2
outsider_defacto
yearlingsales
forskontor
objekt3