februari
Märsta IK fyller 90 år och firar med en heldag av aktiviteter, både matcher och arrangemang på MidgårdsvallenFoto: Jamshid Jamshidi

Helgens matcher

Då är det fotbollsdags igen och alla lag i kommunen är igång efter sommaren. Höjdpunken denna vecka är dubbla matcher på Midgårdsvallen där först Märsta IK och därefter FC Arlanda spelar.

Lördag
Division 3 ÖS: Märsta IK-Täby, kl. 15.00, Midgårdsvallen
Division 4: FC Arlanda-IF VP, kl. 17.30, Midgårdsvallen
Division 7Ö: Wigör-Hammarland, kl. 13.00, Odensala IP
Division 5 Dam: Wigör-Frösunda, kl. 10.00, Odensala IP

Söndag
Division 5S: Riala2-Rosersbergs IK, kl. 14.00, Lundbyvallen
Division 6S: Apollon-Sigtuna, kl. 18.00, Valsätra konstgräs
Division 7Ö: Hallsta2-FC Arlanda2, kl. 17.00

Måndag
Division 6S: Märsta IK2-Sunnersta AIF2, kl.19.00, Midgårdsvallen

Tisdag
Division 3 Dam: Rosersbergs IK-UIF, kl. 19.00, Midgårdsvallen

pedagog2018

Dubbla seriesegrar för Arlanda

Gatsmart Arlanda IBK:s representationslag vann sina respektive serier och nu har man även gjort klart med en långsiktig lösning för juniorverksamheten med en ny tränare.

aretsforetag

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

Fotboll FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

foretagarlunch
EXTRA

Äkta hattrick av Wille

Ishockey William Karlsson slog till med ett äkta hattrick under söndagskvällen: - Det känns rätt coolt, det måste jag erkänna, säger han till Sportbladet efter 4-0-segern mot Calgary.

Allsvenskan

Skånela får kvala sig kvar

Handboll Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

februari
forskontor
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

vuxentutbildning
nfc_vinter
objekt4
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
standard
standard_start
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
matcher_skanela
Festspecialisten – Standard
objekt3
sangensemble
objekt2