varumarke_defacto_sommar
Märsta IK fyller 90 år och firar med en heldag av aktiviteter, både matcher och arrangemang på MidgårdsvallenFoto: Jamshid Jamshidi

Helgens matcher

Då är det fotbollsdags igen och alla lag i kommunen är igång efter sommaren. Höjdpunken denna vecka är dubbla matcher på Midgårdsvallen där först Märsta IK och därefter FC Arlanda spelar.

marstac_aug

Lördag
Division 3 ÖS: Märsta IK-Täby, kl. 15.00, Midgårdsvallen
Division 4: FC Arlanda-IF VP, kl. 17.30, Midgårdsvallen
Division 7Ö: Wigör-Hammarland, kl. 13.00, Odensala IP
Division 5 Dam: Wigör-Frösunda, kl. 10.00, Odensala IP

Söndag
Division 5S: Riala2-Rosersbergs IK, kl. 14.00, Lundbyvallen
Division 6S: Apollon-Sigtuna, kl. 18.00, Valsätra konstgräs
Division 7Ö: Hallsta2-FC Arlanda2, kl. 17.00

Måndag
Division 6S: Märsta IK2-Sunnersta AIF2, kl.19.00, Midgårdsvallen

Tisdag
Division 3 Dam: Rosersbergs IK-UIF, kl. 19.00, Midgårdsvallen

happy_homes_sommar
extra

MIK Dam får friplats i fyran

Fotboll Märsta IK dam förlorade sina två kvalmatcher till Division 4 men får ändå en friplats då Vaksala dragit sig ur serien 2018: - Glada miner och firande kommer det nu bli. Nu kommer det satsas rejält inför nästa säsong och där truppen söker efter fler spelare som vill vara med på resan i Div 4. Stolta ledare och spelare kan summera en fantastisk säsong och glädjas åt att nästa år få chansen att leverera fin fotboll mot andra lag i Uppland, säger Joakim Folmér-Hansen, ledare.

defacto_panorama_boka_mote

Hattrick av Levén

Innebandy Rosersbergs IK ångar på i ettan och noterade femte raka segern i helgen borta mot Björklinge i IFU Arena.

forskontor
Skånela-Önnered

”Magisk” första bäddade för seger

Handboll Skånela kammade hem en viktig seger mot Önnered hemma i Vikingahallen på lördagen: - Många gör en bra match, nu har vi rett ut stormen lite, sa tränaren Jimmy Karlsson efter matchen.

skånela-kärra

Oavgjort i sista sekunden

Handboll Det var dramatiskt värre när Skånela mötte Kärra, först i sista sekunden satte Veronica Vislander 24-24 och räddade en poäng: - Vi vann verkligen en poäng, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg efter matchen.

Ungdomar startar upp Märsta Syrianska FC

Fotboll Märsta Syrianska startas upp av några ungdomar i kommunen: - Vi är ett gäng ungdomar som tagit tag i det här och tills seriestarten 2018 ska vi ha ett lag i Divison 8, så det är full fart framåt, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

CCCP vann premiärmatchen

Ishockey CCCP HC premiärvann sin första match i Division 4 Uppland med hela 15-2. Redan ikväll är det hemmapremiär mot Östhammar.

RIK utklassningsvann i derbyt

Sport Rosersbergs IK krossade Grimsta i fredagens derby i ettan: - Otrolig inramning där det är fullsatt i hallen ca 40 min före matchstart. Vår förstafemma är återigen suverän men både andra & tredje femman skapar chans på chans, säger Fredrik Raschke, sportchef.

hockeyettan

Ännu ett nederlag för Wings

Ishockey Wings noterade på söndagen sjätte raka förlusten när Väsby vann med 4-2 i Vilundaparkens ishall: - Vi vill vinna matcher och det här var inte den start som vi hade önskat oss, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

allsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog på lördagen sin första seger i denna säsongs Allsvenskan efter klara 29-18 mot Country: - Det var en måstematch för vår del, säger tränare Jesper Östlund.

Derbyseger för Arlanda i U19-kvalet

Fotboll FC Arlanda och Märsta IK möttes i ett hett kval till U19 Allsvenskan på torsdag kväll, det slutade med 3-1 för FC Arlanda: - Rättvis seger som vi kontrollerar matchen igenom, säger sportchefen Eddi Khalaf.

connys
lillabjorn5
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
standard
sbrf2
Frisyr – Standard
cricketklubben
standard
standard_ridskola
borg
korsbarsvagen1
oriongatan174
korpentraning
lions_standard
matcher_skanela