marstac_aug
Märsta IK fyller 90 år och firar med en heldag av aktiviteter, både matcher och arrangemang på MidgårdsvallenFoto: Jamshid Jamshidi

Helgens matcher

Då är det fotbollsdags igen och alla lag i kommunen är igång efter sommaren. Höjdpunken denna vecka är dubbla matcher på Midgårdsvallen där först Märsta IK och därefter FC Arlanda spelar.

sommar

Lördag
Division 3 ÖS: Märsta IK-Täby, kl. 15.00, Midgårdsvallen
Division 4: FC Arlanda-IF VP, kl. 17.30, Midgårdsvallen
Division 7Ö: Wigör-Hammarland, kl. 13.00, Odensala IP
Division 5 Dam: Wigör-Frösunda, kl. 10.00, Odensala IP

Söndag
Division 5S: Riala2-Rosersbergs IK, kl. 14.00, Lundbyvallen
Division 6S: Apollon-Sigtuna, kl. 18.00, Valsätra konstgräs
Division 7Ö: Hallsta2-FC Arlanda2, kl. 17.00

Måndag
Division 6S: Märsta IK2-Sunnersta AIF2, kl.19.00, Midgårdsvallen

Tisdag
Division 3 Dam: Rosersbergs IK-UIF, kl. 19.00, Midgårdsvallen

sommar
varumarke_defacto_sommar

Skånela vann mot RP

Handboll Skånela matchar vidare inför säsongen och gjorde på lördagen processen kort mot ett redan slutkört RP som spelat match före: - Den här resan blev inte alls vad vi hade hoppats på. Jag tycker inte RP bjöd upp till match. Vi hade hellre sett ett bättre motstånd nu när vi åker så pass långt. Men det är inte mycket vi kan göra något åt utan bara att gilla läget, uppger tränare Jesper Östlund för Barahandboll.

Karim visade vägen för FC Arlanda

Fotboll Glödhete Karim Yaghlaji visade vägen mot Upsala IF på lördag förmiddag när FC Arlanda vann med 4-0: - Killarna gör en mycket bra och stabil insats idag, kommenterar sportchef Eddi Khalaf.

brookevent

MIK vinnare i DM-final

Fotboll Märsta IK hade två lag i DM och kom hem med en segrare och en silvermedaljör: - Märsta IK är stolta över att vi har flera årskullar som tillhör de bästa lagen i distriktet och det visar att vi arbetar rätt med vår spelfilosofi, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

William hemma i Pinbackshallen

Ishockey William Karlsson har varit hemma i Pinbackshallen under dagar och kört igång med sin isträning. På fredagen fick han även passa på att träffa yngre hockeyspelare och skriva autografer - Känns bra och roligt att vara här, sa han efter passet.

Stor ridtävling intar Rävsta

Ridning I helgen arrangerar Märsta Ridklubb Märsta Equestrian Dressage by Hööks: - Vi har jobbat för fullt att fixa iordning anläggningen för att välkomna alla tävlingsekipage och besökare. Det känns jättekul och spännande och vi hoppas att vi får många besökare, säger Anita Stockfors på Märsta Ridklubb.

Helgens matcher

Fotboll Denna helg är det mest bortamatcher för bygdens främsta lag. Märsta IK, FC Arlanda och Rosersbergs IK Dam spelar samtliga på bortaplan. Likaså Rosersbergs IK i femman.

FC Arlanda2 vann hett derby

Fotboll FC Arlanda2 sprattlade till i sjuan och slog ettan Wigör på tisdagskvällen med 3-2: - De skapade fler chanser än oss men synd att det avgörande 3-1 var offside och dessutom var bollen en bra bit över kortlinjen, men sånt jämnar ut sig under en säsong, säger Wigörs tränare Jerry Ljungkvist.

Skånela flyttar upp talanger

Handboll Skånela IF har flyttat upp och gett fyra spelare ur ungdomsverksamheten A-lagskontrakt: - Jag tror stenhårt på dessa killar och det ska bli oerhört kul och inspirerande att få jobba med dem denna säsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

fotbollssvepet

Så gick det i helgen

Fotboll Flera lokala vinnare har nu chans att bli seriesegrare. Wigör toppar sin serie medan Rosersbergs IK är tvåa.

Wings föll i försäsongspremiären

Ishockey Västerås IK vann mot Wings i försäsongspremiären med 3-1: - Vi levererar en godkänd insats i första perioden, lyckas med mycket med tanke på den korta träningsvecka som vi har haft, säger tränare Björn Lidström

stationsgatan21a
Frisyr – Standard
standard
sfssommar
laudonsvag3a
connys
uttervagen
sommar
cricketklubben
standard
colorama_jan
Festspecialisten – Standard
lions_standard
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset