julhandel
Märsta IK fyller 90 år och firar med en heldag av aktiviteter, både matcher och arrangemang på MidgårdsvallenFoto: Jamshid Jamshidi

Helgens matcher

Då är det fotbollsdags igen och alla lag i kommunen är igång efter sommaren. Höjdpunken denna vecka är dubbla matcher på Midgårdsvallen där först Märsta IK och därefter FC Arlanda spelar.

marstac_aug

Lördag
Division 3 ÖS: Märsta IK-Täby, kl. 15.00, Midgårdsvallen
Division 4: FC Arlanda-IF VP, kl. 17.30, Midgårdsvallen
Division 7Ö: Wigör-Hammarland, kl. 13.00, Odensala IP
Division 5 Dam: Wigör-Frösunda, kl. 10.00, Odensala IP

Söndag
Division 5S: Riala2-Rosersbergs IK, kl. 14.00, Lundbyvallen
Division 6S: Apollon-Sigtuna, kl. 18.00, Valsätra konstgräs
Division 7Ö: Hallsta2-FC Arlanda2, kl. 17.00

Måndag
Division 6S: Märsta IK2-Sunnersta AIF2, kl.19.00, Midgårdsvallen

Tisdag
Division 3 Dam: Rosersbergs IK-UIF, kl. 19.00, Midgårdsvallen

dackia_vinter2018
skånela-Bjurslätt

Chippen: De får för lite stryk

Handboll Skånela förlorade hemmamatchen mot Bjurslätt Torslanda: - Vi ger dem för lite stryk, de får åka hem utan blåmärken, tyckte tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

marknad_steninge

SM-guld till Lilja

kampsport Förra lördagen gick SM i taekwondo och Kim Taekwondo hade fem deltagare i Västerås som kammade hem fyra medaljer inklusive ett guld till Lilja Östervall-Lyngbrant.

FC Arlanda förstärker

Fotboll FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

happy_homes_sommar
forsmaleri

Inget VM för Jonas Eriksson

Fotboll Jonas Eriksson får se VM från tv-soffan i Sigtuna, bland de tio europeiska domare som får åka så är hans team inte med: - Ingenting är kommunicerat jag har inte fått veta något officiellt. På internet finns ett dokument med de av Fifa uttagna domarna. Vi var inte med på den listan. Vi har inte hört något av Fifa eller Uefa, säger Jonas till Radiosporten.

magget_dejt
extra

SOK-möte med Sigtuna

Sport Sveriges Olympiska kommitté ska ha haft ett möte med politiker från bland annat Sigtuna kommun: - Inga kommentarer säger kommunstyrelsens ordförande, Olov Holst (M).

Ystad-Skånela

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela förlorade mot tabelltvåan IFK Ystad med 35-28 under söndagen: - Torsk mot ett för dagen tyngre och bättre Ystad. Hem och analysera, förändra och ge dom en rejäl kamp i vikingahallen, twittrar Jesper Östlund, tränare.

Karlsson hyllas av tränare och lagkamrater: ”Kommer vara kvar länge”

Ishockey Inför säsongen var det många av experterna i NHL som inte ens hade märstafödde och wingsfostrade William Karlsson i Vegas trupp, på sin höjd var han ytterforward eller fjärdecenter. Tre månader in i säsongen har han tagit över lagets första kedja och leder interna poängligan tillsammans med kedjekamraten Jonathan Marchessault.

Milos stannar i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlänger med sin tränare Milos Ognjenovic: - Vi har jobbat ihop i ett år och byggt upp en mycket positiv relation, en familjär känsla i omklädningsrummet, säger Ognjenovic.

allsvenskan

Oavgjort för Skånela mot Drott

Handboll Trots bara 19 mål bakåt så blev det oavgjort för Skånela mot Drott: - Vi är i en liten downperiod nu, sa tränaren Fredrik Söderberg efter matchen.

Märsta IK vann seriefinal

Fotboll Märsta IK vann seriefinalen på fredagskvällen mot Järnvägens FC med 10-3: - Kul att återigen få se en av de yngre spelarna ta för sig, Mathyo Pato 17 år spelade och gjorde det mycket bra, berättar ledare Joakim Folmer-Hansen.

blackfriday
cricketklubben
Norra Redovisningshuset
vanster_mote
yrkesutbildningen
matcher_skanela
frisyr2018
nfc_vinter
dogranch
borg
jul2018
vidargatan7
connys
standard
Festspecialisten – Standard
agy2
julgranshamtning
slutstation
lions_standard
solrosvagen28