magget_bars
allsvenskan

Ny seger för formstarka Skånela

Handboll Skånela är i hysterisk form och vann på lördagen den svåra bortamatchen mot Lindesberg: - Vi är bra på riktigt, vi har ett magiskt go, oavsett vem som kommer in så gör de jobbet, säger tränaren Jimmy Karlsson.

aretspedagog
slaget om uppland

Kvaljagande Skånela siktar på derbyseger

Handboll I eftermiddag är det derbydags i Vikingahallen. Skånela som jagar kvalplats tar emot Rimbo: - Det var längesedan nu som vi slog Rimbo (tre matcher utan vinst), vilket gör den här matchen extra speciell, skriver tränaren Jesper Östlund på klubbens hemsida.

sommarjobb2017
allsvenskan

Skånela utklassade Anderstorp

Handboll Skånela slog Anderstorp klart i den på förhand svåra bortamatchen, 21-40 skrevs segersiffran till: - Finns inte mycket att klaga på, konstaterade Jesper Östlund, assisterande tränare.

allsvenskan

Klar seger mot Drott

Handboll Skånela tog en klar seger på söndagen mot Drott, 33-23, vilket var den fjärde på raken: - Vi har hittat dynamiken, konstaterar tränaren Jimmy Karlsson.

sportlov2017
happy_homes_sommar
allsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda jumbon Tumba på söndagen med 34-21: - Vi gör en bra match och det som förväntas av oss, konstaterar tränaren Jesper Östlund.

extra

Talangen går till Höör

Handboll Skånela tappar talangen Kristin Thorleifsdottir efter två säsongs, stortalangen har kritat på för Höör H65 och lämnar efter säsongen.

allsvenskan

Förlust i toppmötet

Handboll Skånela förlorade den viktiga toppmatchen hemma mot Önnered på söndagen med 28-26: - Vi kommer till lägen men gör inga mål, konstaterade Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare.

allsvenskan

Revansch för Skånela i omstarten

Handboll Skånela fick revansch för nederlaget före jul mot RP Linköping då man på lördagen vann returen med 22-21: - Vi gör en bättre match än vad resultatet visar, säger Jesper Östlund, assisterande tränare.

allsvenskan

Klar seger för Skånela mot Tyresö

Handboll Skånela besegrade Tyresö hemma i Vikingahallen med 33-22 (17-9) i höstens sista match: - Det var riktigt skönt, sa tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Skånelas segersvit bröts av RP

Handboll Skånela siktade på fem raka men föll hemma mot RP Linköping med 23-25: - Det hade varit skönt med fem raka och RP Linköping hemma ska man bara slå, nu får vi repa mod under de närmaste veckorna, säger tränare Jimmy Karlsson till märsta.nu

Tumba-Skånela

Tredje raka för Skånela – Slog jumbon

Handboll Skånela hade inga problem med att besegra jumbon Tumba på lördagen med 28-23: - Skönt med tre matcher i rad, det var längesen, säger assisterande tränaren Jesper Östlund.