arlandagk_panorama

Fullsatt på Magget när Rosers kvalar

Rosersbergs IK kvalar mot Mora och hemmasupportrarna följer matchen live på Magget i Märsta.

banner_juni_artikel

Magget i Märsta sänder kvalmatchen mellan Kais Mora och Rosersbergs IK. De supportar som inte åkte upp följer matchen på Magget i Märsta Centrum där ägaren Christian Cederferm laddat upp med matchen på tv och specialerbjudanden för RIK-supportrar. RIK går dessutom mot seger och ledde efter två perioder med 5-1.

sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar
banner_juni_helsida
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_helsida
ica_valsta_choklad
midsommar_valsta_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

defacto_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

colorama_april2
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
fme_outsider
connys
colorama_april
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider