moderat_jul_nyar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Fotbollssvep: RIK jagar Gimo-Arlanda2 toppar sjuan

Rosersbergs IK ångar på i femman och ligger tvåa. I sjuan är det fortsatt bygdens lag i topp

Division 5Ö
Rosersberg hade inga problem att besegra BKV Norrtälje2 och vann med 5-0. Målen gjordes av Brolund, Edin, Nilsson, Lindberg och Salwey. Om två veckor väntar förmodad seriefinal mot Gimo. Båda lagen står just nu på samma poäng.

Division 6S
Derbyt mellan MIK2 och Wigör spelas klockan 19.15 ikväll (måndag).

Division 7S
FC Arlanda2 vann med 3-1 borta mot Unik och leder serien. Även Märsta Syrianska FC vann sin match med 2-1 och Rosersbergs IK2 vann sin match med 5-3. Arlanda2 toppar en poäng före Märsta Syrianska och fyra före RIK2.

Division 3 Dam
RIK/SIF föll med 5-0 mot Östervåla men är sex poäng från degraderingsplats.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
oppethus_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

connys_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

happyhomes_50
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
connys