artesian_helsida

Helgens matcher

Fotboll Denna helg bjuder på hemmamatcher för FC Arlanda, Märsta IK Dam, Wigör och Rosersbergs IK Dam.

division 4

Fortsatt tungt för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda förlorade mot Bälinge på onsdagen med 1-0: - Vi har inte riktigt haft flytet med oss i inledningen av säsongen. Vi har drabbats av skador på viktiga spelare och fått göra ändringar inför varje match, säger sportchefen Eddi Khalaf i mail till redaktionen.

rore_helsida
happy_homes_sommar

MIK utklassade Brottby

Fotboll Märsta IK Dam mötte Brottby på lördagen och vann med hela 14-0 efter bland annat fem mål av Jennifer Jacobsson.

Division 3

Kämpaseger för Märsta IK

Fotboll Märsta IK besegrade Heby borta på lördagen med 2-1:- Det var inget skönspel, men vi får tre poäng, det var det viktigaste, säger tränaren Kaj Eskelinen.

sommarannons

Helgens matcher

Fotboll Blandat med både hemma- och bortamatcher för bygdens lag. Märsta IK spelar borta, FC Arlanda hemma, hitta en match nära dig!

Haddad återvänder till FC Arlanda

Fotboll Efter en kort sejour i Division 3-laget Vallentuna är Mathias Haddad nu tillbaka i FC Arlanda: - Känns jättebra att vara tillbaka. Arlanda har något bra på gång med en ny och engagerad styrelse som tänker mycket på framtiden, säger Haddad enligt FC Arlandas hemsida

magget_v16

Helgens matcher

Fotboll Gott om hemmamatcher i helgen, både Märsta IK och FC Arlanda spelar på lördagen, det är derby i damfemman mellan Wigör-Märsta och Rosersbergs IK möter GUSK2 på söndagen.

Kalle och Sean praoade hos Djurgården

Fotboll På onsdagen fick två elever från Odensalaskolan drömjobbet att praoa hos favoritlaget Djurgårdens IF: - De fick vattna gräs i fyra timmar, säger föräldern Mattias Nordahl med ett skratt.

Helgens matcher

Fotboll Bortamatcher väntar för bygdens främsta lag Märsta IK och FC Arlanda samt RIK/MIK.