FC Arlanda plockar in Günes från RIK

Fotboll FC Arlanda fortsätter förstärka inför säsongen och plockar in Andreas Günes från Rosersbergs IK: - Jag är mycket nöjd med att Andreas har valt att spela för Arlanda den här säsongen, det är en Märsta son som vi alla känner till, kommenterar föreningens ordförande Allan Arenas.

magget_bars

Hadaya till Assyriska

Fotboll Märstabon Elias Hadaya byter klubb från AFC Eskilstuna till Assyriska FF i Division 1: - Det här är kanske vårt mest spännande nyförvärv, kommenterar sportchefen Bobil Minasson på Assyriskas hemsida.

sommarjobb2017
happy_homes_sommar
extra

FC Arlanda värvar från MIK

Fotboll FC Arlanda plockar in Mass Khan från lokalkonkurrenten Märsta IK: - Det är en spelare som har gjort det väldigt bra i Märsta IK, mestadels i Division 3 men även bekant med Divison 4 där han spelade med Märsta 2014, säger ordföranden Allan Arenas i ett pressmeddelande.

aretspedagog
sportlov2017
fotboll 2017

Här är de nya serierna

Fotboll Serieförslagen för bygdens lag är klara. Märsta IK spelar i Division 3 Östra Svealand och får i år färre stockholmslag i sin serie.

Arlanda vinnare igen

Fotboll FC Arlandas P06 befäster sin position som ett av de bästa lagen i norra Stockholm sedan man vunnit Guldcupen i Järfälla.

Lovisa i Upplandslaget

Fotboll RIK/MIK skickar en spelare till Upplandslaget som ska spela träningsmatch mot Södermanland på lördag.