happy_homes_sommar
division 4

FC Arlanda säkrade kvalplats – Minst

Fotboll FC Arlanda hade inga problem med jumbon Sunnersta på lördagen. Det var målfest på Sunnersta IP i Uppsala. Det var 2-0 i paus och andra fortsatte man trumma på för att distansera sig från tvåan Kåre om det skulle bli en målskillnadsaffär: - Behöver hålla lugnet inför avslutningen och fortsätta enligt plan, säger sportchef Eddi Khalaf.

biljetter

Helgens matcher

Fotboll Viktiga matcher för bygdens lag. FC Arlanda som jagar serieseger möter Procyon hemma, Rosersbergs IK spelar borta mot Knivsta i jakten på andraplatsen och Märsta IK tar sig an Sala borta.

fotbollssvepet

Dubbla segrar för MIK Dam

Fotboll Märsta IK kammade hem två raka segrar i helgen och har nu bra läge att ta hem serien. Även RIK herr tog en viktig seger i toppen av sin serie.

division 4

FC Arlanda upp i topp

Fotboll FC Arlanda besegrade Uppsala-Kurd på lördagen och är ny serieledare i fyran: - Vi hade full koll på motståndarna trots en svårspelad plan och svårt regnväder, spelaren Elias Bagdo.

Helgens matcher

Fotboll Viktiga matcher för bygdens lag som jagar vidare i toppen. Hemmamatcher för Märsta IK, Rosersergs IK herr och dam samt derby i damfemman mellan Märsta-Wigör.

Sogük tillbaka i FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda plockar in Sencer Sogük för resten av säsongen: - Vi får in ett bekant ansikte i truppen. Sencer spelade hos oss förra säsongen och är en erkänd spetsspelare som kommer att bidra med erfarenhet och rutin i slutspurten av årets säsong, kommenterar FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.