moderat_sommar
Timea Pap fick inte grepp om bollarna.
Kristin Thorleifsdottir satte ett par bollar i första
GUIF hade full koll i försvaret.
Så här såg det ut som oftast, Skånela missar och jubel från GUIF:s målvakt Louise Neidenström
Tajt försvar i GUIF gav små utrymmen för skånelaiterna.
Segerjublet från hemmalagetFoto: Daniel Iskander

Förlust mot GUIF: Vi gör deras målvakt till världsmästare

Skånela förlorade hemma mot GUIF efter att ha missat en rad chanser och slarvat i avgörande lägen: - Det var för dåligt både framåt och bakåt, vi gör deras målvakt till världsmästare, analyserade Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare, efter matchen.

centrum_artikel

Det var upplagt för segerfest när GUIF kom till Vikingahallen. Men det slutade med att sörmländskorna drog hem med de två poängen. Skånela hade en period i mitten av andra där de ledde med 2-3 mål och såg ut att rycka men då kom gästerna ikapp. Därefter släppte de aldrig grepp om tillställningen. Skånela missade även märkbart mycket, friläge efter friläge och anfall efter anfall. Gästernas målvakt Louise Neidenström växte blev ett spöke i målet för skånelaiterna.
– Vi gör henne till världsmästare, menade Fredrik ”Chippen” Söderberg.

I andra växte GUIF:s ledning sakta men säkert, var femte minut drygades det ut, Skånela gick dessutom 6-7 minuter utan mål i andra. Kristin Thorleifsdottir svarade för fem mål i Skånela men slängde bort ett antal bollar samt missade skottlägen. Hon hade ingen bra dag på jobbet och var märkbart irriterad över det på slutet. Skånelas målvakt Pap Timea fick 45 minuter i kassen och byttes sedan ut mot Elin Agerskov. Effekten uteblev dock och slutresultatet skrevs till 22-28:
– Det var för dåligt både framåt och bakåt. Vi bränner avslut efter avslut. Våra bra perioder blev korta denna match. Som tur är får vi chans till revansch snabbt, det är många matcher kvar och vi är med där uppe, kanske behöver vi lite skotträning också, summerade ”Chippen”.

Målen
Thorleifsdottir 5, Eriksson 4, Östlund 4, Nyström 3, Böjeryd 3, Andersson 2, Fransson 1

defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
2020_helsida
studeravidare_helsida
sigtunahem_sokbostad
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
nrh
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider