defacto_panorama_mustasch
Timea Pap fick inte grepp om bollarna.
Kristin Thorleifsdottir satte ett par bollar i första
GUIF hade full koll i försvaret.
Så här såg det ut som oftast, Skånela missar och jubel från GUIF:s målvakt Louise Neidenström
Tajt försvar i GUIF gav små utrymmen för skånelaiterna.
Segerjublet från hemmalagetFoto: Daniel Iskander

Förlust mot GUIF: Vi gör deras målvakt till världsmästare

Skånela förlorade hemma mot GUIF efter att ha missat en rad chanser och slarvat i avgörande lägen: - Det var för dåligt både framåt och bakåt, vi gör deras målvakt till världsmästare, analyserade Fredrik ”Chippen” Söderberg, tränare, efter matchen.

centrum_farsdag_artikel

Det var upplagt för segerfest när GUIF kom till Vikingahallen. Men det slutade med att sörmländskorna drog hem med de två poängen. Skånela hade en period i mitten av andra där de ledde med 2-3 mål och såg ut att rycka men då kom gästerna ikapp. Därefter släppte de aldrig grepp om tillställningen. Skånela missade även märkbart mycket, friläge efter friläge och anfall efter anfall. Gästernas målvakt Louise Neidenström växte blev ett spöke i målet för skånelaiterna.
– Vi gör henne till världsmästare, menade Fredrik ”Chippen” Söderberg.

I andra växte GUIF:s ledning sakta men säkert, var femte minut drygades det ut, Skånela gick dessutom 6-7 minuter utan mål i andra. Kristin Thorleifsdottir svarade för fem mål i Skånela men slängde bort ett antal bollar samt missade skottlägen. Hon hade ingen bra dag på jobbet och var märkbart irriterad över det på slutet. Skånelas målvakt Pap Timea fick 45 minuter i kassen och byttes sedan ut mot Elin Agerskov. Effekten uteblev dock och slutresultatet skrevs till 22-28:
– Det var för dåligt både framåt och bakåt. Vi bränner avslut efter avslut. Våra bra perioder blev korta denna match. Som tur är får vi chans till revansch snabbt, det är många matcher kvar och vi är med där uppe, kanske behöver vi lite skotträning också, summerade ”Chippen”.

Målen
Thorleifsdottir 5, Eriksson 4, Östlund 4, Nyström 3, Böjeryd 3, Andersson 2, Fransson 1

centrum_farsdag
ica_oktober
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
connys