defacto_pan2020
William Karlsson med VM-medaljen runt halsen.Foto: Facebook/Wings

Fira William Karlsson

Klockan 13 landar Tre kronor på Arlanda och med i laget är William Karlsson som nu kan titulera sig världsmästare.

Tre kronor blev på söndagen världsmästare och en del i laget var William Karlsson, klockan 13.00 landar laget på Arlanda där det även blir presskonferens klockan 13.10. 17.30 blir det guldfest på Sergels torg. William Karlsson har nu både VM-guld och JVM-guld samt silver i JVM och U18-VM.

William Karlsson har just avslutat en fin säsong i NHL som han dessutom krönte med två fina matcher i Stanley Cup där han plockade bort Sidney Crosby i två matcher. Men han spås att få lämna Columbus och hamna i nya laget Las Vegas Golden Nights.

liber_helsida
logistik_sigtuna_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

defacto_helsida
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

mp_helsida_april
retro_helsida
2020_helsida
helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
swedol_outsider
outsider
logistik_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
retro_outsider
moderat_outsider