moderat_sommar
Foto: Insändarbild

Fem medaljer på Gripen Cup

Kim Taekwondo var på Gripen Cup i Malmö med sju nybörjare.

centrum_artikel

Nybörjartävlingen Gripen Cup gick i Malmö i helgen och Kim Taekwondo var på plats med sju miniorer, 7-11 år. Det blev totat 2 guld och tre silver. I konkurrens med 30 klubbar kom Kim Taekwondo på 9:e plats.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
nrh