moderaterna_juni
Aleksandar Jovanovic blev målskytt mot Ängby.Foto: Insändarbild

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

Nyförvärvet Aleksander Jovanovic gjorde det första målet när FC Arlanda mötte Ängby från Division 3. På lördag blir det ny match då Boo kommer till Midgårdsvallen.
– Vi gör en helt okej match, vi har fortfarande en del att jobba på inför premiären mot Vaksala. Viktigast var att vi fick känna på en vinst efter två raka oavgjorda matcher och att vi är stabila bakåt. Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger FC Arlandas lagkapten Michael Aslan till klubbens sajt.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

steningeslottsommar
sap_valet2018

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

socialutmarkelse
sportfiskebanner2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

veterankraft_standard
nfc_vinter
objekt2
val2018
objekt4
yearlingsales
sigtunavatten_standard
forskontor
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
connys
objekt3
sap_outsider
outsider_defacto
outsider_moderat