invigning_clasohlsson
Aleksandar Jovanovic blev målskytt mot Ängby.Foto: Insändarbild

FC Arlanda vann efter två oavgjorda

FC Arlanda mötte Ängby på lördagen och vann med 1-0 efter mål av Aleksander Jovanovic: - Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger lagkapten Michael Aslan.

banner_artikel

Nyförvärvet Aleksander Jovanovic gjorde det första målet när FC Arlanda mötte Ängby från Division 3. På lördag blir det ny match då Boo kommer till Midgårdsvallen.
– Vi gör en helt okej match, vi har fortfarande en del att jobba på inför premiären mot Vaksala. Viktigast var att vi fick känna på en vinst efter två raka oavgjorda matcher och att vi är stabila bakåt. Vi gör en bra laginsats idag och jag är säker på att vi kommer att vara redo när serien börjar i april, säger FC Arlandas lagkapten Michael Aslan till klubbens sajt.

forskontor
varen2018

Shahryar Khan Babar vann guld i Mens physique

Sport Shahryar Khan Babar från Valsta vann under lördagen internationella tävlingen Sedan Grand Prix och vann juniorklassen i Mens Physique: - Jag förberedde mig sen i början av januari och det resulterade i en förstaplats, det känns overkligt bra, säger han till märsta.nu.

februari
center_banner2

Helgens matcher

Fotboll Det är hemmapremiärer för FC Arlanda och Rosersbergs IK. Märsta IK spelar bortamatch denna helg.

dackia_2018
EXTRA

Skånela klara för Allsvenskan

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

Soligt träningsläger för MIK

Fotboll Varför inte åka på ett träningsläger utomlands under påsklovet? Ja det var just vad Märsta IK P04 gjorde: - Vi har haft fem träningar och där två hölls av proffstränaren Reuf Dervic som har arbetat med flera toppklubbar och spelare i Europa. Mycket inspirerande för oss tränare och spelare. Han samarbetar bland annat med Vincente Del Bosque och Fabio Capello, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

Arlanda redo för historiska premiären

Fotboll FC Arlanda har spelat färdigt denna försäsong och laddar nu inför premiären mot Vaksala i helgen: - Vi är disciplinerade i hela 90 minuter och lyckats göra ett fint mål framåt. Detta var en mycket bra insats, mot ett bra lag vilket bådar gott inför premiären, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.

Avgörande kval väntar Skånela

Handboll Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

veterankraft_standard
connys
sigtunavatten_standard
objekt2
objekt3
standard_ridskola
vuxentutbildning
outsider_defacto
nfc_vinter
standard_start
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
val2018
objekt4