moderaterna_panorama
Foto: FC Arlanda/Instagram

FC Arlanda serieledare efter storsegern

FC Arlanda tog en klar seger på måndagskvällen mot BKV Norrtälje.

Det bjöds på riktig knall och jubelföreställning på Sportcentrum i Norrtälje under måndagskvällen när FC Arlanda kom på besök. Ahmedov inledde målskyttet i 14:e minuten, varpå Norrtälje svarade kort därpå. Ahmed gav på nytt Arlanda ledningen i 24:e minuten, återigen svarade BKV med kvittering minuter därpå.

Men när Aljaderi satte 3-2 för Arlanda var det slut på det roliga för BKV. Ahmedov satte även 4-2 innan paus. I andra var det länge mållöst, först i 81:a minuten kom 5-2 på straff via Michael Aslan för Arlanda och 6-2 fastställde Aljaderi i 93:e minuten. Ett styrkebesked av Arlanda som nu är tabelletta efter fyra matcher. Närmast väntar nytt derby mot Rådmansö hemma i Märsta på söndag.

marinan_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
nrh
marina_outsider
ridskola_2020_outsider