defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda över kvalstrecket-MIK fortsätter falla

Arlanda vann och Märsta IK föll i helgens omgång av Division 3 Norra Svealand.

Efter en mållös första halvlek kunde FC Arlanda vinna med 3-1 mot Västerås IK i streckmatchen. För första gången sedan de första fem omgångarna är FC Arlanda nu över nedflyttningsplats i Division 3 Norra Svealand.

Första halvlek blev både mållös och händelsefattig. Det kom lite skott utifrån för FC Arlanda som inte hotade och Västerås IK hade något inlägg som Milo Hanna i målet var nära att stöka till det på. Men i andra halvleken kom tre mål, först genom Karim Yaghlaji direkt efter paus, i 60:e ökade Aleksander Iskander på till 2-0 och 3-0 satte Mass Khan fyra myter senare. I 66:e minuten reducerade VIK men kom inte närmare.

Märsta IK som hade en kvalplats i sikte för en månad sedan är snart indragna i nedflyttningsstriden istället. Man förlorade mot Vaksala med 1-0 efter tidigt mål för Vaksala och en utvisning för Andreas Munter i 40:e minuten.

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
happyhomes_2019
banner_trerosor

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sportlov2019
connys
ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

sangensemble

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

korpen_jan-feb
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh