defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda över kvalstrecket-MIK fortsätter falla

Arlanda vann och Märsta IK föll i helgens omgång av Division 3 Norra Svealand.

Efter en mållös första halvlek kunde FC Arlanda vinna med 3-1 mot Västerås IK i streckmatchen. För första gången sedan de första fem omgångarna är FC Arlanda nu över nedflyttningsplats i Division 3 Norra Svealand.

Första halvlek blev både mållös och händelsefattig. Det kom lite skott utifrån för FC Arlanda som inte hotade och Västerås IK hade något inlägg som Milo Hanna i målet var nära att stöka till det på. Men i andra halvleken kom tre mål, först genom Karim Yaghlaji direkt efter paus, i 60:e ökade Aleksander Iskander på till 2-0 och 3-0 satte Mass Khan fyra myter senare. I 66:e minuten reducerade VIK men kom inte närmare.

Märsta IK som hade en kvalplats i sikte för en månad sedan är snart indragna i nedflyttningsstriden istället. Man förlorade mot Vaksala med 1-0 efter tidigt mål för Vaksala och en utvisning för Andreas Munter i 40:e minuten.

defacto_host2018

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

connys
komvuxq3_4
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt4
outsider
nrh
sportfiske_banner
sbrf_sep
objekt3