sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda över kvalstrecket-MIK fortsätter falla

Arlanda vann och Märsta IK föll i helgens omgång av Division 3 Norra Svealand.

Efter en mållös första halvlek kunde FC Arlanda vinna med 3-1 mot Västerås IK i streckmatchen. För första gången sedan de första fem omgångarna är FC Arlanda nu över nedflyttningsplats i Division 3 Norra Svealand.

Första halvlek blev både mållös och händelsefattig. Det kom lite skott utifrån för FC Arlanda som inte hotade och Västerås IK hade något inlägg som Milo Hanna i målet var nära att stöka till det på. Men i andra halvleken kom tre mål, först genom Karim Yaghlaji direkt efter paus, i 60:e ökade Aleksander Iskander på till 2-0 och 3-0 satte Mass Khan fyra myter senare. I 66:e minuten reducerade VIK men kom inte närmare.

Märsta IK som hade en kvalplats i sikte för en månad sedan är snart indragna i nedflyttningsstriden istället. Man förlorade mot Vaksala med 1-0 efter tidigt mål för Vaksala och en utvisning för Andreas Munter i 40:e minuten.

defacto_helsida

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

bonava_juli_hel
sommar_centrum
colorama_april2

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
bonava_juli_outsider
colorama_april
connys