defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda över kvalstrecket-MIK fortsätter falla

Arlanda vann och Märsta IK föll i helgens omgång av Division 3 Norra Svealand.

Efter en mållös första halvlek kunde FC Arlanda vinna med 3-1 mot Västerås IK i streckmatchen. För första gången sedan de första fem omgångarna är FC Arlanda nu över nedflyttningsplats i Division 3 Norra Svealand.

Första halvlek blev både mållös och händelsefattig. Det kom lite skott utifrån för FC Arlanda som inte hotade och Västerås IK hade något inlägg som Milo Hanna i målet var nära att stöka till det på. Men i andra halvleken kom tre mål, först genom Karim Yaghlaji direkt efter paus, i 60:e ökade Aleksander Iskander på till 2-0 och 3-0 satte Mass Khan fyra myter senare. I 66:e minuten reducerade VIK men kom inte närmare.

Märsta IK som hade en kvalplats i sikte för en månad sedan är snart indragna i nedflyttningsstriden istället. Man förlorade mot Vaksala med 1-0 efter tidigt mål för Vaksala och en utvisning för Andreas Munter i 40:e minuten.

sportfiskebanner2

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sigtuna_funkis

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

defacto_host2018
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

julbanner2

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

happy_homes_juli
icavalsta_julbanner
lager_bilnet
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

fme_jul

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

sigtunavatten_standard
funkis_2
outsider
connys
objekt4
objekt2
komvuxq3_4
colorama_vinter
vanster_jul
objekt3
nrh_lania