arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda över kvalstrecket-MIK fortsätter falla

Arlanda vann och Märsta IK föll i helgens omgång av Division 3 Norra Svealand.

centrum_pask

Efter en mållös första halvlek kunde FC Arlanda vinna med 3-1 mot Västerås IK i streckmatchen. För första gången sedan de första fem omgångarna är FC Arlanda nu över nedflyttningsplats i Division 3 Norra Svealand.

Första halvlek blev både mållös och händelsefattig. Det kom lite skott utifrån för FC Arlanda som inte hotade och Västerås IK hade något inlägg som Milo Hanna i målet var nära att stöka till det på. Men i andra halvleken kom tre mål, först genom Karim Yaghlaji direkt efter paus, i 60:e ökade Aleksander Iskander på till 2-0 och 3-0 satte Mass Khan fyra myter senare. I 66:e minuten reducerade VIK men kom inte närmare.

Märsta IK som hade en kvalplats i sikte för en månad sedan är snart indragna i nedflyttningsstriden istället. Man förlorade mot Vaksala med 1-0 efter tidigt mål för Vaksala och en utvisning för Andreas Munter i 40:e minuten.

centrum_pask_helsida
happyhomes_2019
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

bonava_helsida
fme_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

colorama_april2
logistik_utbildning
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

valsta_utveckling

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sh_oppet
sigtunavatten_outsider
colorama_april
bonava_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
fme_outsider