moderater-bokslut
Emma Ekenman-Fernis här i Spårvägens tröja visade vägen för mästarlaget SävehofFoto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Emma visade vägen för Sävehof

Skånelafostrade Emma Ekenman-Fernis som numera återfinns hos svenska giganterna Sävehof visade vägen när göteborskorna vann i Champions League förra veckan.

centrum_artikel

Emma Ekenman-Fernis bytte Skånela mot Spårvägen förra säsongen och sedan några månader tillbaka finns hon i Sävehof från Partille utanför Göteborg. Emma har snabbt blivit tongivande i laget och tänker inte bara vara en truppspelare. Match efter match i Elitserien blir det flertal mål i matchprotokollet men när laget på fredag kväll mötte polska mästarinnorna Lublin var det proppen ur för både Sävehof och Emma. Emma noterades för sex av sitt lags mål och var med det främste målskytt hos svenskorna. Returen spelas på fredag i Partille och då måste polskorna plocka in 13 mål annars går Sävehof vidare.

sommarlov_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studenten2020_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

nrh
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider