moderat_sommar
Foto: Privat

Emma målskytt i EM

EM inleddes i söndags och Emma Ekenman-Fernis svarade för ett mål i segermatchen mot Spanien, dock blev det inga mål när Sverige på tisdagen förlorade mot Slovenien.

centrum_artikel

Emma Ekenman-Fernis som är debutant i EM svarade för ett mål när Sverige besegrade Spanien med 25-19 på söndagen. Men på tisdag kväll förlorade svenskorna med 23-25 utan att Emma gjorde mål, närmast väntar Serbien på torsdag.

sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
nrh
outsider_sommarlov