fastpartner_sommar2
Märsta IK tog tre nya poängFoto: Insändarbild

Drömmål när MIK vann-Oavgjort för FC Arlanda i hemmapremiären

Märsta IK tog ny seger i trean med 3-0 borta mot Västerås IK. FC Arlanda spelade 0-0 i sin hemmapremiär mot Franke.

MIK gjorde processen kort borta mot Västerås IK. William Sandell avslutade en omställning då han fick bollen från vänster och placerade in den förbi målvakten redan efter 13 minuter. I 20:e minuten kom tvåan efter ett praktskottav Ahmad Alsayed som fick på ett praktskott från strax utanför straffområdet rätt upp i krysset. 0-3 svarade Fredrik Lindberg för då han skruvade in en frispark i målvaktens högra gavel. Det var MIK:s andra raka seger och kommande lördag väntar match hemma mot Syrianska Kerburan på Midgårdsvallen.

I Märsta spelade samtidigt FC Arlanda 0-0 mot IK Franke, närmast för Arlanda väntar kollegan från Division 4 förra säsongen, Uppsala-Kurd, borta i Uppsala på söndag.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

steningeslottsommar
vuxenutbildning2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sap_valet2018

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

yearlingsales
vuxentutbildning
val2018
sigtunavatten_standard
sap_outsider
nfc_vinter
outsider_defacto
outsider_moderat
objekt4
connys
objekt2
forskontor
objekt3
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset