varfest_marstac
Märsta IK tog tre nya poängFoto: Insändarbild

Drömmål när MIK vann-Oavgjort för FC Arlanda i hemmapremiären

Märsta IK tog ny seger i trean med 3-0 borta mot Västerås IK. FC Arlanda spelade 0-0 i sin hemmapremiär mot Franke.

banner_artikel

MIK gjorde processen kort borta mot Västerås IK. William Sandell avslutade en omställning då han fick bollen från vänster och placerade in den förbi målvakten redan efter 13 minuter. I 20:e minuten kom tvåan efter ett praktskottav Ahmad Alsayed som fick på ett praktskott från strax utanför straffområdet rätt upp i krysset. 0-3 svarade Fredrik Lindberg för då han skruvade in en frispark i målvaktens högra gavel. Det var MIK:s andra raka seger och kommande lördag väntar match hemma mot Syrianska Kerburan på Midgårdsvallen.

I Märsta spelade samtidigt FC Arlanda 0-0 mot IK Franke, närmast för Arlanda väntar kollegan från Division 4 förra säsongen, Uppsala-Kurd, borta i Uppsala på söndag.

bildextra!

Märstaseger i derbyt

Fotboll Märsta IK var klart starkast i derbyt mot FC Arlanda och vann med 4-1: - Det är en derbymatch med mycket kamp och mycket vilja, men vi lyckas vinna med 4-1 och vi gör ändå bra mål tycker jag, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

dackia_2018
division 3

Första derbyt på 18 år

Fotboll Första derbyt i division 3-sammanhang mellan två av bygdens är nu på lördag: - Vi har bra chans att få med oss ett bra resultat om vi kommer upp i nivå, sa MIK-tränaren Kaj Eskelinen efter 1-1 mot Håbo senast.

clasohlson_robot

Helgens matcher

Fotboll På fredag kväll inleder Rosersbergs IK helgens matcher med hemmamöte mot Gräsö Norrskedika. Höjdpunkten denna helg är givetvis derbyt på lördag!

nationaldag_sigtunakommun
premiar_sportfiske
vuxenutbildning2
video

Karlsson målskytt när Vegas föll

Ishockey William Karlsson reducerade till 4-2 för Vegas mot Winnipeg men närmare än så kom inte sensationslaget som därmed ligger under i en matchserie för första gången.

division 3

Oavgjort för MIK trots drömstarten

Fotboll Märsta IK fick en drömstart mot Håbo med mål redan efter tre minuter, men tappade spelet i andra och även två viktiga poäng: - Vi kommer inte upp i standard, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

Skånelaiter i SM-final

Handboll Damernas final mellan Sävehof och H65 Höör bjöd på en match mellan ex-skånelaiterna Emma Fernis och Kristin Thorleifsdottir.

Märstaspelare på Svealandslägret

Fotboll Märsta IK har flera spelare med på Svealandslägret i Enköping denna helg: - De som är framstående under denna helg, har stor chans att sen bli uttagna till Utvecklingslägret i Halmstad, berättar Joakim Filmer-Hansen i Märsta IK.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK spelar hemma mot Håbo medan FC Arlanda har en svår bortamatch mot Arlanda denna helg. Här är samtliga helgens matcher!

Skånela värvar från konkurrenten

Handboll Sknånela plockar in Erik Östling från konkurrenten Tyresö inför kommande säsong: - Erik har varit en av de allra jobbigaste mittsexorna att ha som motståndare i de senaste årens allsvenska, säger tränare Jimmy Karlsson.

Dags för SMACK-Rundan på söndag

Cykel Nu på söndag är det dags för SMACK-Rundan som går i kommunen: - Vi har som tidigare år olika distanser att välja på allt från 40km till 120km, berättar Stefan Lagerqvist på SMACK.

Första segern för MIK Dam

Fotboll Märsta IK vann sin första match i Division 4 när de på söndagen besegrade Bälinge på bortaplan: - Vinst 3-0 efter mycket övertygande spel och där man kontrollerade matchen på ett bra sätt. Hade skärpan varit rätt så hade det kunnat bli minst 2-3 mål till, berättar tränare Joakim Folmer-Hansen.

Karlsson bakom segermålet när Vegas avancerade

Ishockey William Karlsson och hans Vegas avancerade till konferensfinal i Stanley Cup efter att William legat bakom segermålet i match 6 mot San José: - Det är det största jag varit med om i karriären. Hittills. Men nu ska vi förstås försöka gå ännu längre, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

Norra Redovisningshuset
standard_start
outsider_defacto
val2018
objekt2
outsider_moderat
veterankraft_standard
connys
standard_ridskola
nfc_vinter
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
objekt3
barnnplattan
objekt4
oppning_sportfiske2