defacto_pan
Märsta IK tog tre nya poängFoto: Insändarbild

Drömmål när MIK vann-Oavgjort för FC Arlanda i hemmapremiären

Märsta IK tog ny seger i trean med 3-0 borta mot Västerås IK. FC Arlanda spelade 0-0 i sin hemmapremiär mot Franke.

MIK gjorde processen kort borta mot Västerås IK. William Sandell avslutade en omställning då han fick bollen från vänster och placerade in den förbi målvakten redan efter 13 minuter. I 20:e minuten kom tvåan efter ett praktskottav Ahmad Alsayed som fick på ett praktskott från strax utanför straffområdet rätt upp i krysset. 0-3 svarade Fredrik Lindberg för då han skruvade in en frispark i målvaktens högra gavel. Det var MIK:s andra raka seger och kommande lördag väntar match hemma mot Syrianska Kerburan på Midgårdsvallen.

I Märsta spelade samtidigt FC Arlanda 0-0 mot IK Franke, närmast för Arlanda väntar kollegan från Division 4 förra säsongen, Uppsala-Kurd, borta i Uppsala på söndag.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

happy_homes_juli

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

defacto_host2018

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
lager_bilnet
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

icavalsta_julbanner

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

fme_jul
sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

colorama_vinter
objekt4
connys
nrh_lania
objekt3
vanster_jul
outsider
objekt2
sigtunavatten_standard
funkis_2
komvuxq3_4