defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Chockförlust mot bottenlaget

Några timmar före ”Slaget om Uppland” i Vikingahallen spelade Skånelas damer borta mot bottenlaget KFUM Lundagård. Överraskande nog blev det noll poäng i bagaget.

centrum_artikel

Lundagård hade inför matchen två segrar och parkerade på kvalplats. 60 minuter senare var man över strecket medan Skånela får fortsätta kämpa för att hitta kontinuiteten. Trots ledning i paus med 16-15 lyckades Lundagård vända på steken anförda av Beatty Svensson som Skånela hade svårt att få grepp om, Svensson svarade för nio av sitt lags 28 mål. Kristin Thorleifsdottir satte sex bollar i mål och var återigen främste målskytt i Skånela. Slutresultatet skrevs till 28-25. På söndag blir det hemmamatch mot ett annat bottenlag då Kroppskultur kommer till Märsta.

Målen
Thorleifsdottir 6, Nyström 5, Östlund 4, Andersson 3, Fransson 3, Nygårds 1

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_outsider
studenten2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider