defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Chockförlust mot bottenlaget

Några timmar före ”Slaget om Uppland” i Vikingahallen spelade Skånelas damer borta mot bottenlaget KFUM Lundagård. Överraskande nog blev det noll poäng i bagaget.

centrum_farsdag_artikel

Lundagård hade inför matchen två segrar och parkerade på kvalplats. 60 minuter senare var man över strecket medan Skånela får fortsätta kämpa för att hitta kontinuiteten. Trots ledning i paus med 16-15 lyckades Lundagård vända på steken anförda av Beatty Svensson som Skånela hade svårt att få grepp om, Svensson svarade för nio av sitt lags 28 mål. Kristin Thorleifsdottir satte sex bollar i mål och var återigen främste målskytt i Skånela. Slutresultatet skrevs till 28-25. På söndag blir det hemmamatch mot ett annat bottenlag då Kroppskultur kommer till Märsta.

Målen
Thorleifsdottir 6, Nyström 5, Östlund 4, Andersson 3, Fransson 3, Nygårds 1

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
fme_oktober
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
connys
nrh
colorama_april2