bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Chockförlust mot bottenlaget

Några timmar före ”Slaget om Uppland” i Vikingahallen spelade Skånelas damer borta mot bottenlaget KFUM Lundagård. Överraskande nog blev det noll poäng i bagaget.

centrum_artikel

Lundagård hade inför matchen två segrar och parkerade på kvalplats. 60 minuter senare var man över strecket medan Skånela får fortsätta kämpa för att hitta kontinuiteten. Trots ledning i paus med 16-15 lyckades Lundagård vända på steken anförda av Beatty Svensson som Skånela hade svårt att få grepp om, Svensson svarade för nio av sitt lags 28 mål. Kristin Thorleifsdottir satte sex bollar i mål och var återigen främste målskytt i Skånela. Slutresultatet skrevs till 28-25. På söndag blir det hemmamatch mot ett annat bottenlag då Kroppskultur kommer till Märsta.

Målen
Thorleifsdottir 6, Nyström 5, Östlund 4, Andersson 3, Fransson 3, Nygårds 1

studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_sommar_out
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider