centrum_panorama2020
FC Arlanda är optimistiska inför seriefinalenFoto: Insändarbild

Chino inför seriefinalen: Vi är svårslagna hemma

På söndag är det seriefinal i Division 4. FC Arlanda mot Uppsala-Kurd, båda lagen är obesegrade: - Vi är svårslagna hemma, säger FC Arlandas tränare Freddy "Chino" Gonzales.

FC Arlanda och Uppsala-Kurd har dominerat fotbollen i Upplands i år, båda laget är obesegrade efter 17 matcher och mycket talar för att söndagens seriefinal blir avgörande för vilket av lagen som kliver upp direkt i Division 3, förloraren får kvala mot ett lag från Division 4 på Gotland:
– Vi fortsätter att jobba hårt för varandra och känner oss väldigt starka för tillfället. Vi bytte spelstilen inför denna säsong och efter en lite svajig vårsäsong så har vi verkligen hittat rätt och blir bättre och bättre för varje match, säger tränaren Freddy ”Chino” Gonzales.

”Chino” är ny som A-lagstränare inför den här säsongen efter att ha tränat lagets juniorer förra säsongen. Han är dock ett välkänt namn inom den lokala fotbollen ända sedan i början av 90-talet. Han har även haft ett stort engagemang i FC Arlanda de senaste tio åren.

”Chino” säger till märsta.nu att FC Arlanda just nu känner sig oslagbara, något som Uppsala-Kurd ska få ”erfara”:
– Vi har ganska bra koll på motståndet och har respekt för deras spel och resultat.
Dock så vet vi precis hur vi vill spela och vårt mål är att trycka ner dem i banan och tvinga dem till ett spel de inte gillar.
Fördelen för oss är vårt aggressiva spel med återerövring högt upp i banan som ger oss flera anfall. Ett spel vi lärt oss väldigt bra. Dessutom är vi svårslagna på hemmaplan med våra fans som alltid ger oss det lilla extra lyftet.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_50
oppethus_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh