moderaterna_sep2020
FC Arlanda är optimistiska inför seriefinalenFoto: Insändarbild

Chino inför seriefinalen: Vi är svårslagna hemma

På söndag är det seriefinal i Division 4. FC Arlanda mot Uppsala-Kurd, båda lagen är obesegrade: - Vi är svårslagna hemma, säger FC Arlandas tränare Freddy "Chino" Gonzales.

FC Arlanda och Uppsala-Kurd har dominerat fotbollen i Upplands i år, båda laget är obesegrade efter 17 matcher och mycket talar för att söndagens seriefinal blir avgörande för vilket av lagen som kliver upp direkt i Division 3, förloraren får kvala mot ett lag från Division 4 på Gotland:
– Vi fortsätter att jobba hårt för varandra och känner oss väldigt starka för tillfället. Vi bytte spelstilen inför denna säsong och efter en lite svajig vårsäsong så har vi verkligen hittat rätt och blir bättre och bättre för varje match, säger tränaren Freddy ”Chino” Gonzales.

”Chino” är ny som A-lagstränare inför den här säsongen efter att ha tränat lagets juniorer förra säsongen. Han är dock ett välkänt namn inom den lokala fotbollen ända sedan i början av 90-talet. Han har även haft ett stort engagemang i FC Arlanda de senaste tio åren.

”Chino” säger till märsta.nu att FC Arlanda just nu känner sig oslagbara, något som Uppsala-Kurd ska få ”erfara”:
– Vi har ganska bra koll på motståndet och har respekt för deras spel och resultat.
Dock så vet vi precis hur vi vill spela och vårt mål är att trycka ner dem i banan och tvinga dem till ett spel de inte gillar.
Fördelen för oss är vårt aggressiva spel med återerövring högt upp i banan som ger oss flera anfall. Ett spel vi lärt oss väldigt bra. Dessutom är vi svårslagna på hemmaplan med våra fans som alltid ger oss det lilla extra lyftet.

helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

festspec_host2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
kcbygg_aug_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
boisigtuna
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh